Lassan hárim hetes babára kell sapka vagy nem? Ezen vitázunk anyósommal.
Figyelt kérdés
Szerinte adnom kellene rá kintre, de majdnem harminc fok van kint, akkor minek? Belefő a feje. Párom az anyjának hisz és azt mondta, hogy sapka nélkül nem vihetem ki. Nekem is melegem van, hát akkor a babának sapkában.2014. máj. 20. 12:34
11/22 anonim válasza:
egyrészt nincs őrült meleg, másrészt az ő hőszabályozása még nem olyan, mint a tiéd, és felénk pl rendesen fúj a szél. igen, kell rá sapka.
12/22 anonim válasza:
Egy 2-3 hetes babára KELL sapka és NEM fő bele a feje. Vékony pamut vagy vászonsapi. Nekik még nem olyan a hőháztartásuk, könnyen megfáznak.
13/22 anonim válasza:
Szia ha nap èrnèbizony kis laza sapival/kendövel vèdd öt. De ha pl babakocsiban letakarva vagy ha nem èri a nap èn sem adom rà mivel làthatòan izzad benne! Az sem jò. 3 hetes baba mamija :)
14/22 anonim válasza:
Én adnék rá egy vékony pamutsapkát, szerintem ilyen picinek még nagyon is kéne. De te vagy az anyuka, neked kell tudni...Én ma mindenesetre adok a 4,5 hónaposomra is délután.
15/22 anonim válasza:
holnap felolvasom a válaszokat a csecsemőgondozás órán, a 17 éveseknek több eszük van, mint néhány anyának.
16/22 anonim válasza:
Természetesen kell. Nem fog belefőni a feje egy vékony kis pamutsapkába. Nyáron is adtam rá kendőt mert szél akkor is van és nekik még nem olyan az immunrendszerük, könnyebben megfáznak.
Másrészt ne magadhoz mérd , hogy mi kell a babának.
17/22 anonim válasza:
nem árt egy könnyű sapka meg ilyenek de ha lényegében bent van a babakocsiban bebugyolálva meg minden akkor nem fog ebbe belehalni hogy nincs sapka...
18/22 anonim válasza:
most ugrott be ha van rajta sapka az a baj,ha nincs akkor meg az XD
19/22 anonim válasza:
Ma voltunk védőnőnél. Lelkemre kötötte a vékony sapkát. Vajon miért? :)
20/22 anonim válasza:
Igen, kell rá sapka. Mondjuk nem tudom hol laktok, de Magyarországon sehol nincs most 30 fok. Nálunk pl. 20 fok van, be van borulva és szemerkél az eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!