Egy házban az anyósommal. Mi lesz most?
Figyelt kérdés
Anyósom egy darabig nálunk fog lakni kb tavaszig. Félek, hogy a párom ellen uszít majd. Amúgy elég jól el szoktunk beszélgetni, de az együttélést még nem próbáltuk.
Van valami praktika?
2013. dec. 28. 20:29
1/10 anonim válasza:
praktika- szeretet, tisztelet, elfogadás...egyszer ugyis elköltözik :D nem lesz szerintem semmi gond :)
2/10 anonim válasza:
Nem kombinálj előre és ne akard az annyira divatos anyós menny veszekedéseket,ha eddig megvoltatok most miért lenne nagy baj,kisbajt meg meg lehet oldani az az együttéléssel jár.
3/10 anonim válasza:
Nem értem,miért nézi mindenkinek 'sátánnak az anyósát (Képletesen mondom,) és ezt nem rádértem... Meg ha jól elbeszélgettek akkor miért hangolna a párod ellen?
De tanács.: légy vele kedves,és ha megtaláljátok a közös hangot nem lessz baj!:)
4/10 A kérdező kommentje:
Biztos beleszól majd az életünkbe és én egy idő után ezt nem fogom tudni elviselni. Majd hallgatózik szex közben.
2013. dec. 28. 20:41
6/10 anonim válasza:
Éltem együtt az enyémmel egy ideig, két évig, de én már várom azt, amikor megint együtt fogunk élni, ha majd nagyon idős lesz. Nagyon jó fej, szerettem vele élni.
7/10 anonim válasza:
Miért költözik oda? Egyébként ráérsz akkor görcsölni, ha már ott van, és szekál. Ha pedig ezt teszi, akkor finoman megmondhatod neki, hogy nem otthon van.
8/10 A kérdező kommentje:
Elromlott a fűtés és nincs pénze megcsináltatni. Az ahelyzet, hogy a párom házában lakunk, holnap fog költözni, most a lányánál van.
Miért hallgatózna? Tudjátok milyenek az öregek.
2013. dec. 28. 20:58
9/10 anonim válasza:
Hát akkor az állathangokat tedd be a fiokba.
10/10 anonim válasza:
17 éve élek békében az anyósommal, egy titka vsn, használjuk a szánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!