Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy házban az anyósommal. Mi...

Egy házban az anyósommal. Mi lesz most?

Figyelt kérdés

Anyósom egy darabig nálunk fog lakni kb tavaszig. Félek, hogy a párom ellen uszít majd. Amúgy elég jól el szoktunk beszélgetni, de az együttélést még nem próbáltuk.

Van valami praktika?

2013. dec. 28. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
praktika- szeretet, tisztelet, elfogadás...egyszer ugyis elköltözik :D nem lesz szerintem semmi gond :)
2013. dec. 28. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem kombinálj előre és ne akard az annyira divatos anyós menny veszekedéseket,ha eddig megvoltatok most miért lenne nagy baj,kisbajt meg meg lehet oldani az az együttéléssel jár.
2013. dec. 28. 20:32
 3/10 anonim válasza:

Nem értem,miért nézi mindenkinek 'sátánnak az anyósát (Képletesen mondom,) és ezt nem rádértem... Meg ha jól elbeszélgettek akkor miért hangolna a párod ellen?

De tanács.: légy vele kedves,és ha megtaláljátok a közös hangot nem lessz baj!:)

2013. dec. 28. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Biztos beleszól majd az életünkbe és én egy idő után ezt nem fogom tudni elviselni. Majd hallgatózik szex közben.
2013. dec. 28. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
jajj miért hallgatozna? :D
2013. dec. 28. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Éltem együtt az enyémmel egy ideig, két évig, de én már várom azt, amikor megint együtt fogunk élni, ha majd nagyon idős lesz. Nagyon jó fej, szerettem vele élni.
2013. dec. 28. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért költözik oda? Egyébként ráérsz akkor görcsölni, ha már ott van, és szekál. Ha pedig ezt teszi, akkor finoman megmondhatod neki, hogy nem otthon van.
2013. dec. 28. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Elromlott a fűtés és nincs pénze megcsináltatni. Az ahelyzet, hogy a párom házában lakunk, holnap fog költözni, most a lányánál van.

Miért hallgatózna? Tudjátok milyenek az öregek.

2013. dec. 28. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor az állathangokat tedd be a fiokba.
2013. dec. 28. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:
17 éve élek békében az anyósommal, egy titka vsn, használjuk a szánkat.
2013. dec. 29. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!