Mit csináljak anyósommal? Többi lentebb
Nem mennék,az tuti.
Hozzánk is úgy engedném,hogy vennék neki ruhát,férj elhozza,fürdőszoba,fürödjön meg,és vegye fel a tisztát.
Ha erre nem képes,akkor küldök fényképet a gyerekről.
Nem vagyok tisztaságmániás,de ahol már bolha is van,na oda én tuti nem mennék jósokáig,haragudjon aki akar.
Fúj de utàlom mikor valaki àllatokkal èl egy hàzban, ès neki minden termèszetes hogy kutyaszőr, bűz, ès mocsok. Igazad van ne engedd hogy jöjjön míg ilyen, ès mègcsak véletlenül se menj a picurral. Basszus összecsìptek a bolhàk?! Hàt ne haravudj akàrmit mondd a fèrjed, ezt nem lehet kimagyaràzni sehogyan.
Most termèszetesen nem azokról írtam akik szintén àllatot tartanak bent, normàlis higèniàt fenntartva. Így kellene mindenkinek.
Ácsi! A kutyán található bolha nem megy át emberre, a bolhák fajspecifikusak, van külön bolha emberre, macskára, kutyára, csirkére, stb!
Tehát a bolhák a nagyi élősködői, szegény ebek erről nem tehetnek semmit.
Sokszor tisztábbak a kutyás-macskás lakások, mert naponta takarítva van. Nálunk is 4 kinti-benti kutya van, és nagyobb tisztaság, mint bármelyik ismerősömnél (pedig nem a soron lakom:).
Akkor ez benti, lakásbolha volt, vagy nem tudom minek nevezzem, de biztos bolha volt... Ez a lakás nem az a tipkius tiszta a két kutya ellenére sem takarít naponta..., sőt, szerintem hetente, havonta sem...
Gondozó egy egészséges 55 éves nő mellé? Jó vicc lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!