Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak anyósommal?...

Mit csináljak anyósommal? Többi lentebb

Figyelt kérdés
Nagy nehezen rávettem magam, hogy elvigyük neki megmutatnu a másfél éves gyerekünket, látta már természetesen, de csak, mikor Ő jött. Nagyon megbántam, mert ismerem anyósom hiégéniáját, de a férjemnek szerettem volna kedvezni, mert nagyon akart menni. Egy dohos, büdös, levegőtlen szobába fogadott, ami tele volt pókhálóval és kutyaszőrrel. Ami a legdurvább, hogy összecsipkedtek a bolhák is. Ja, és azt nem is mondtam, hogy 7 hós terhes vagyok. Én nagyon kiborultam, hogy lehet valaki ennyire igénytelen. Férjem persze védi, hogy nem lát jól stb. Amúgy nem öreg, egészséges, tudna takarítani, de nem takarít. Nem is zuhanyzik. Férjem eddig azt akarta, hogy Ő jöjjön majd míg én kórházban leszek a szüléskor. Most már nem is vita téma, hogy ezek után kizárt, hogy rábízzam a gyerekemet. Csak a férjem ne lenne ennyire kiakadva. Ezek után az ujjszülettes lakásunkba sem szívesen látom. Persze, joga van jönni látni az unokát, de én félek, hogy behoz ide valami cuccot. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. aug. 22. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Hazánkban közel 50 bolhafaj fordul elő, melyek többnyire egy-egy állat vérével táplálkoznak. Azonban akadnak olyan bolhák is, amelyek megszokott gazdájukon kívül egyéb állatok vérét is fogyasztják. Ebbe az utóbbi csoportba sorolható az emberbolha (Pulex irritans) is. Az emberbolha tehát vérszívó ektoparazita, alapvetően embervérrel táplálkozik, de például a sertésből is szívhat vért."

forrás:

[link]

Nagyinak bolhaírtást kellene intéznie, mert különben valóban könnyen átviszi bárhová a kis barátait. Persze, tisztálkodni sem ártana.

2013. aug. 22. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Én állatokat tartok, 3 szobacicám van + kint egy nagytestű kutya. Nap mint nap kell takarítani utánuk, hiába tiszta állatok. Aljszörzetük sincs, mégis van szőr mindenhol. A kutya után úgyszintén mosom minden nap a teraszt. Ez így van rendjén. Főleg, hogy babát várunk még jobban oda kell figyelnem a tisztaságra. Nos, aki ezt nem látja be az hülye, már bocs... a férjedet kell elsősorban helyre tenni, az anyós meg büdösödjön meg egymaga. Hogy bevigyen valami fertőzést a házatokba azt mondjuk nehézkesnek tartom, hacsak maga is nem bolhás... no persze újszülöttnél figyelj oda!
2013. aug. 22. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:

9-es. Valóban nem él meg az ember hajában a kutyabolha, viszont ezek a dögök minket is ugyanúgy megcsíphetnek. Mellesleg meg ki a fene akar egy légtérben lenni élősködőkkel és szőrkupacokkal?? Állattartó vagyok, de ami sok, az sok...

3 cicás + kutyás hozzászóló voltam

2013. aug. 22. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok: Igen, aki lakásban tart állatot, az naponta takarít. Anyósod igénytelen, piszkos nő. A kutyákat sajnálom, de nagyon, ők is szeretnek tiszta környezetben, bundában élni.

Egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy te oda többet nem mész. ( én sem járok a saját anyósomékhoz, többek közt a hányadék mocsok miatt)

Én abban az esetben bíznám rá, ha nálatok lezuhanyozik, ahogy megérkezik, és neki rendszeresített melegítőben/otthoni ruhába vedlik át. Ezt a férjednek kell megérteni, aztán pedig felügyelni. Szerintem baromi nehéz menet lesz, már-már kilátástalan.

2013. aug. 22. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha anyósod a bolhás, azon a sima sampon úgysem segítene ...
2013. aug. 22. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
A förjed hogyan 8ll a tisztálkodás és takaritás témához? Ő is elhanyagoltan jár? Mert akkor védeni fogja a mamát. Viszont ha nem, akkor kérdezd meg tőle, ő meddig birna mosakodás nékül és szerinte normális-e ha egy ember ennyire nem ad magára?
2013. aug. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!