Mit csináljak anyósommal? Többi lentebb
"Hazánkban közel 50 bolhafaj fordul elő, melyek többnyire egy-egy állat vérével táplálkoznak. Azonban akadnak olyan bolhák is, amelyek megszokott gazdájukon kívül egyéb állatok vérét is fogyasztják. Ebbe az utóbbi csoportba sorolható az emberbolha (Pulex irritans) is. Az emberbolha tehát vérszívó ektoparazita, alapvetően embervérrel táplálkozik, de például a sertésből is szívhat vért."
forrás:
Nagyinak bolhaírtást kellene intéznie, mert különben valóban könnyen átviszi bárhová a kis barátait. Persze, tisztálkodni sem ártana.
9-es. Valóban nem él meg az ember hajában a kutyabolha, viszont ezek a dögök minket is ugyanúgy megcsíphetnek. Mellesleg meg ki a fene akar egy légtérben lenni élősködőkkel és szőrkupacokkal?? Állattartó vagyok, de ami sok, az sok...
3 cicás + kutyás hozzászóló voltam
9-es vagyok: Igen, aki lakásban tart állatot, az naponta takarít. Anyósod igénytelen, piszkos nő. A kutyákat sajnálom, de nagyon, ők is szeretnek tiszta környezetben, bundában élni.
Egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy te oda többet nem mész. ( én sem járok a saját anyósomékhoz, többek közt a hányadék mocsok miatt)
Én abban az esetben bíznám rá, ha nálatok lezuhanyozik, ahogy megérkezik, és neki rendszeresített melegítőben/otthoni ruhába vedlik át. Ezt a férjednek kell megérteni, aztán pedig felügyelni. Szerintem baromi nehéz menet lesz, már-már kilátástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!