Hogyan ápolhatnék anyósommal és apósommal illetve a testvéreivel jó viszonyt?
Úgy érzem nem fogadtak el engem mint menny illetve sógornő!
Párommal már több mint 7 éve vagyunk együtt!
Úgy érzem nem kedvelnek, bár lehet meg van az okuk rá, hisz mivel ultimátumot adtam a páromnak azzal hogy támogassa illetve ne az anyukáját!
Felnőtt emberek, de állandóan a páromat nézték fejős tehénnek. ( Az egyik fiától elvette a másiknak oda adta alapon)Én ezt meguntam!
Engem nagyon zavar hogy nem keresnek minket, se a páromat se engem.
Párom külföldön dolgozik, de névnap-szülinapra még egy sms-t sem írnak neki. Az hogy jöjjenek hozzánk?? Mióta együtt lakunk 4 éve arra nem kíváncsiak hol él a gyermekük.
Ha a párom haza jön 2 havonta és egy hetet itthon van lb 4 napot megy hozzájuk, kb én is megyek kétszer.
Régebben magam is mentem csak meguntam az állandó beszólást hogy " nem jöttél el bolt előtt" " nem hoztál sört" "van pénzed" és stb mondatokat!
Ezeket leszámítva szeretném ha helyre jönne a viszony, de hogyan lépjek??
Anyósod-apósod nem a gyereküket szeretik, hanem amit le lehet vágni róla. Köszönés, vagy az sem, és "Van pénzed?"
Ne ápolj te semmiféle viszonyt velük. Nem tartozol nekik semmivel. Férjed sem. Felnevelték? Nem ő akart megszületni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!