Milyen a kapcsolatod a testvéreiddel? Milyen a kapcsolatod a párod testvéreivel?
1. Van egy hugom, aki egyben a legjobb barátnőm is. Nagyon ritka a hangos szó közöttünk, ő az egyetlen, akitől el is fogadom a kritikát, mert ő ismer a legjobban. És fiatalon tart :-) (6 év van közöttünk)
2. A sógornőmmel már nem ilyen felszabadult a kapcsolatunk. Két külön világ vagyunk, pedig korban közelebb áll hozzám. Nincs közös témánk, nem is erőltetjük. Eleinte furcsálltam, de most már nem foglalkoztat. A párom is látja, hogy a testvére más kategória mint én, de ennek örül is :-) A konfliktushelyzeteket pedig elkerülöm, ha lehetséges.
bátyámmal míg komoly kapcsolata nem lett szinte semmilyen kapcsolatunk nem volt. Mi nem játszottunk együtt és még egy utálat is volt bebbünk. 4 év korkülömbség. Aztán lett egy komoly kapcsolata a sógornömmel remekül kijöttünk, és azóta már vele is normálisan tudok beszélni, söt öt is érdekli mi van veleme. Minket anyukám rosszul nevelt. A tesom egy nyugodt csendes gyerek volt és mindig ö volt "az áldott jó testvéred" én meg az izgö mozog húg, aki "olyan rossz vagy mindig". na ezt kedves bátyám ki is használta és szekált éjjel nappal, és mikor visitottam én lettem lebaltázva, mert az "az áldott jó testvéred"
A párom tesójával nagyon jól kijövünk, most épp nálunk van 3 hétig, itt van gyakorlaton és rettentö jól kijövünk, míg a párom dolgozik mi görkorizunk meg bevásárlunk. Mintha a tesóm lenne.
1. Nagyon jó (4,5 évvel fiatalabb öcsém van)
2. nálam 1 évvel fiatalabb húggal néha megértjük egymást, néha nagyon nem, és ez utóbbi van túlsúlyban
nálam 7évvel fiatalabb öccsével jó a kapcs.
1. csak 2 féltestvérem van, velük pocsék
2. sógornőmmel nagyon jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!