Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatod a testvér...

Milyen a kapcsolatod a testvéreiddel? Milyen a kapcsolatod a párod testvéreivel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 08:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremmel és bátyámmal nagyon jó, férjemnek 2 húga van, egyik messze lakik ezért nincs számottevő kapcsolatom vele, a másikkal elvagyunk, de nem vagyunk barátnői szinten.
2009. márc. 11. 11:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Testvéremmel jó a kapcsolatom, mindenben számíthatunk egymásra. Sógornőmmel, ha nagyon muszáj beszélünk egymással. Sógorommal még csak nem is köszönünk egymásnak az utcán se.
2009. márc. 11. 13:21
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
1.jó,veszekedős 2.most nincs párom,de tesója jófej :)
2009. márc. 11. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

1. nagyon jó

2. vele nem olyan jó, de az ő feleségével igen

2009. márc. 11. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

1.nagyon rossz,nem köszönönünk egymásnak,és csak ártani akar nekem

2.jó,bár nem sokszor találkozunk,de a lány testvér az mindig elhalmozna mindennel

2009. márc. 11. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Nagyon-nagyon rossz, épp úgy vagyunk mint az előttem szóló,csak ártani akar

2. nagyon jó,megosztjuk gondjainkat,támogatjuk egymást

2009. márc. 11. 18:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs testvérem pedig mindig nagyon szerettem volna,és még most 35 évesen is hiányzik.

Viszont van egy szörnyű elkényeztetett hisztérika sógornőm,akivel már nem vagyunk még köszönő viszonyba sem.

Sajna nekem ez jutott:(((

2009. márc. 11. 21:15
 18/21 tade ***** válasza:
100%

1. A tesommal nagyon jo, bar nagyon messze lakunk egymastol, mert en kulfoldre koltoztem, de amikor van ideje eljon hozzam par napra.

2. A sogornommel nagyon jo a kapcsolatom, bar nagy korkulonbseg van kozottunk (en 24 vagyok o 49), igy barmilyen problemaval fordulhatok hozza, hisz egyben egy nagyon jo bartno, masreszt egy nagyon jo potanya :))

2009. márc. 11. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

1.Noveremmel 7 ev korkulonbseg van koztunk, emiatt kisebb korunkban sokat veszekedtunk, (en 22vagyok o meg 29)de kb 14 eves korom ota o a legjobb baratnom.Amugy en most kulfoldon elek, es azt mondhatnam, hogy o hianyzik a legjobban a csaldbol, de sokat beszelunk <3

2.A tesom ferje az nekem olyan mintha a batyam lenne, mert kb 6 eves voltam amikor osszejottek es azota mar osszehazasodtak, meg van 3 gyerekuk.:)

A kedvesemnek 3 lanytestvere van meg egy batyja, es eddig sosem tallakoztam veluk, mert az o csaladja is egy masik kontinensen el, de a baratom allitasa szerint mar elobb kerdezik meg a telefonba tole, hogy mi van velem, mint vele...!? :)

2009. márc. 11. 22:49
 20/21 A kérdező kommentje:

1. 4 testvérem van mindegyikkel nagyon jó a kapcsolatom, az egyikkel meg még annál is jobb.

2. A sógorommal el vagyok, különösképpen nem tartjuk a kapcsolatot, néha ír msn-en, szülinapkor, karácsonykor találkozunk, 10 percre lakik tőlünk. Ő is 6 ig dolgozik, párom meg még később.

2009. márc. 12. 07:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!