5 hónapos babám még mindig 3-4szer felkel éjjel, mit tegyek, hogy átaludja az éjszakát?
Éhes nem lehet, utoljára 11-kor eszik, és először éjjel 1 körül ébred fel. Reggel 6 körül etetem meg először. Éjszaka most már ki sem veszem az ágyból, csak cumit adok neki és simogatom, nagyon sír, de aztán pár perc múlva visszaalszik, ha rákap a cumira. Az első foga pár napja jött ki, lehet hogy ezért kel fel többször is éjjel már két hónapja? Van valaki akinek hasonlóan rossza alvó volt a babája és sikerült valahogyan leszoktatnia erről, vagy csillapítani a fogzással járó fájdalmát (ha ezért van...)?
Viburcolt használjuk egy hete, de csak rosszabbodott a helyzet.
Köszönöm!
Köszi lányok, de ez nem túl bíztató...
Az én kisfiam ma csodák csodájára elaludt 1/4 6-ig, több mint két hónapja először! :)) lehet a kúp most kezd hatni. Mi egyébként azon gondolkodtunk, hogy hagyjuk sírni, ha minden különösebb ok nélkül ébred fel, ti ezt próbáltátok?
Valószínűleg a fogzás miatt kelnek gyakrabban gyerkőceink. Nekem most 7,5 hónapos a kislányom. 6 hónapos jött ki 2 fogacskája egyszerre, előtte egy hónapig óránként ébresztett minden éjjel. Utána kicsit jobb lett. Ő is cumizik de szopizik is még, így éjjel még kétszer kap cicit, mert a cumival sem nyugszik meg.
Már odáig folyamodtunk kb. 2 hete, hogy magam mellé tettem a kiságyat és levettük a féloldaláról a rácsot. Így közel van hozzám és ezt érzi. Jobban is alszik, de ha felébred nekem sem kell rohannom csak megsimizem vagy cumit adok vagy szopi és kész alszik tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!