Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezd rémálommá válni az...

Kezd rémálommá válni az orrszívás porszívóval. Sikít, rúgdos, elrántja a fejét, csapkod. De mást mit tudnék tenni? (7 hós)

Figyelt kérdés

Van kis kézi pumpás is, de semmit sem ér. Vettem Pesztonka elektromosat, szintén nem éri fel a porszívós szívóerejét. Most meg éppen náthás és muszáj szívnom neki a váladékot. Édesapa segít be...lefogja. Utálom magunkat érte!

Mit tehetnék? Ugye nálatok is van ilyen gond és nem mi csináljuk rosszul?

2009. dec. 25. 22:07
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
63%
Jaj,most latom h ketszer is elkuldtem es van nehany hibam is telek=tenyleg csak itt ul a 6 hosom az olembe:)
2009. dec. 26. 16:40
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam csinálni, hogy leültetem az ölembe úgy, hogy a lábai az én lábaim között legyenek öldalsó ülésben, a jobb keze így a bal hónom alá kerül a hátamhoz, a másikat le tudom fogni a bal kezemmel és a jobbal tudom porszívózni. Nem tetszik neki sem, de a kis feje bekerül a vállamhoz, így nem tudja rángatni és nagyon hamar kész vagyunk. Nem szeretem porszívózni, de ha szükséges, megcsinálom. Remélem érthetően leírtam a technikát :)
2009. dec. 26. 17:04
 43/48 anonim ***** válasza:
71%

Két barátnőm testvére is Kanadában él! Érdekes ők használnak porszívós orrszívót, és ott vették, nem itt Magyarországon...

Ezt biztos nem nyílvánítják gyerekkínzásnak! Ilyen marhaságot nem kéne írni!!! A gyerekkínzáshoz azért jóval több kell...

2009. dec. 27. 12:45
 44/48 anonim ***** válasza:
29%
Jó, akkor nem gyerekkinzás, hanem tartós egyészségkárositás.
2009. dec. 27. 18:48
 45/48 anonim ***** válasza:
68%

Tegnapi 14:45-os.

Olvasd mar el megegyszer h mit irtam!!!!!!!!!!!

Azt irtam h otthon az orszivos porszivot hasznaltuk es JO VOLT!

Es nem azt irtam h en tartom gyerek kinzasnak a mi gyerek orvosunk annak mondta es a kornyezetunkbe meg soknak.Szoval ezt a `marhasagot` nem en talaltam ki.

Ugy h mielott pontozgatnal meg velemenyt mondanal rolam en voltam az egyik a keves kozul aki normalisan valaszolt a kerdezonek sokatokkal ellentetbe akik egymast marjak.

Az ismeroseid meg lehet epp olyan orvost es helyet fogtak ki ahol engedik az orszivo porszivot en kismillio helyet osszejartam de nem talaltam.¸

Ennyit errol.

Gondolkodj mar mielott cselekszel.

Tudnek rad szepeket mondani de nem teszem mert egy olyannal nem erdemes leallni vitatkozni aki meg olvasni se tud.Mindenesetre sokat elarul rolad.

2009. dec. 28. 01:05
 46/48 anonim ***** válasza:
43%

Az én pontozásom kevés ahhoz, amennyin áll most a válaszod...

Nem csak én olvasom a válaszokat...

2009. dec. 28. 04:47
 47/48 anonim ***** válasza:
44%
Ja, te meg tanulj meg írni, tele van az írományod helyesírási hibával...
2009. dec. 28. 04:49
 48/48 anonim ***** válasza:

Mivel ez az oldal nem a veszekedesre valo ezert abbahagyom ezt a kicsinyes vitatkozast.

En itt elek Kanadaba nem a baratnom baratnoinek a baratnoitol tudom a dolgokat igy nem kitalaltam.

Raadasul az orszivo porszivo MELLETT erveltem.

Helyesirasi hiba; birom h ezen az oldalon mindig ezzel jonnek.Kicsit nehez meg nekem ugy h kozbe a dolgaimat meg angolul intezem,egyszerre meg nehezen megy a ketto.

Amikor irtam is kozbe angolul kellett legepelnem vmit.

Mindegy nem magyarazkodom,nincs is ra szuksegem.

2009. dec. 29. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!