Orrszívás közben ül a baba vagy fekszik?
Figyelt kérdés
6 hónapos a kisfiam,sokat vagyok vele egyedül és most náthás lett.Hogy szívjam ki hatékonyabban az orrát.2011. márc. 24. 11:46
1/9 anonim válasza:
Nálunk még csak 4 hónapos, így fekvő helyzetben orrszívózunk. Nálunk bevált.
2/9 anonim válasza:
Az én fiam 7 hónapos. 3 hetes kora óta szinte 2-3 naponta, de max. hetente porszívózom az orrát,mert a nővérétől mindent elkap. Én félig fektetni szoktam. Így könnyebb egy picit lefogni is. De van egy jó krém. Kenjed be vele az orránál és várj vele 5-10 percet. Fellazítja az orrváladékot és könnyebben kijön. Mindjárt megnézem a nevét...nos. Unguentum Nasale. Recepttel egy kicsit olcsóbb,de anélkül is kb. 300 ft. szerintem jó.
3/9 anonim válasza:
Az én fiam is 6 hónapos, én beleteszem az autósülés hordozóba, abban félig fekvő helyzetben van és így könnyen ki tudom szívni a kis orrát.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ezt én is kipróbáltam,de kalimpált szegénykém össze-vissza,a fejét is csapkodta.:-(((
2011. márc. 24. 13:18
5/9 anonim válasza:
Nekem csak a fekvő póz vált be, 6hósan szívtam 2 napig az orrát, meg most 18 hósan kellett, csak így tudtam biztosan tartani, hogy ne sérüljön meg az orra, egyebe.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de azt hiszem én is maradok a fekvös pozíciónál
2011. márc. 24. 13:47
7/9 anonim válasza:
Hát akkor szerencsém van, mert az enyém szépen tűri, hogy porszívózzam,igaz fél év alatt már 3 vírust is elkapott az ovis bátyjától, lehet megszokta az orrszívást, mert nem tiltakozik, sőt mosolyog közben:)
8/9 anonim válasza:
OFF
13:44-es vagyok: óóóó, de irigylem az orrszívás közben mosolygó baba anyukáját. Már nem a szívás miatt, hanem hogy ilyen jól viseli. A fiam érti, tudja, mi fog történni, összerakja a cuccot, odahozza az orrcseppet, lefekszik önként az odakészített párnára, de közben már hüppög, aztán amikor már fekszik, elkezd sírni, és kész...
9/9 anonim válasza:
Én így szoktam:
A babát lefektetem a szőnyegre (meg egy pelenkát teszek alá), én odaülök a fejéhez. Ő a lábam között van, én kisterpeszben ülök, a két lábamat nagyon óvatosan a két karjára teszem, így nem tud a kezével kalimpálni. Nem tudom mennyire érthető. :S
(Így leírva úgy tűnik, mintha kínoznám, de nem így van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!