Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezd rémálommá válni az...

Kezd rémálommá válni az orrszívás porszívóval. Sikít, rúgdos, elrántja a fejét, csapkod. De mást mit tudnék tenni? (7 hós)

Figyelt kérdés

Van kis kézi pumpás is, de semmit sem ér. Vettem Pesztonka elektromosat, szintén nem éri fel a porszívós szívóerejét. Most meg éppen náthás és muszáj szívnom neki a váladékot. Édesapa segít be...lefogja. Utálom magunkat érte!

Mit tehetnék? Ugye nálatok is van ilyen gond és nem mi csináljuk rosszul?

2009. dec. 25. 22:07
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
14%

Én egyik gyerekemnek se porszivóztam az orrát, nem tesz egyáltalán jót a gyereknek. Próbáld ki magadon, és akkor rájössz, hogy milyen rossz érzés, sokszor fájdalmas neked is, egy picinek meg sokkal inkább. Ne kinozd a gyerekedet,

a´kézi bövel elég!

2009. dec. 25. 22:17
 2/48 anonim ***** válasza:
15%
Egyetértek az előzővel,ez gyerkkinzás.Nem hiszem,hogy a kis agyának jót tesz.Elég,ha a kezem a proszívó csövéhez tartom,hogy erre rájöjjek.Próbáljátok ki először sajátmagatokon,akkor többet nem fogod ezzel kínozni a gyerekedet.Ezt csak valami szadista találhatta ki.Elég,ha veszel egy kézi szívót,azzal is sokat letudsz szívni.Egy vattát vagy fülpálcikát márts kamillába,az fertőtlenít is,és nem fog ordítani a baba.
2009. dec. 25. 22:21
 3/48 anonim ***** válasza:
86%

1.: Hát, sajnálom a gyerekedet, hogy ennyit nem voltál képes megtenni az egészségéért, és a jó közérzetéért.

Én kipróbáltam magamon a porszívós orrszívót, és semmi különös. És ez az egyetlen, ami igazán segít, a kézi csak a sz.rnak egy pofon.

Kérdező: Sajnos nem tudsz mit tenni, még egy ideig ellenkezni fog, de ezért ne utáld magad! Te igazán jó anya vagy, csak így tovább. Amit muszáj, azt muszáj.

Gondolom az első válaszoló még a védőoltást se adatta be, mert az tényleg fáj a gyereknek... :p

2009. dec. 25. 22:23
 4/48 anonim ***** válasza:
98%
22:21-es: Az agyának???? Hát a te agyadnak tényleg nem tett jót, hogy a te korodban még nem volt ilyen készülék... :S
2009. dec. 25. 22:24
 5/48 anonim ***** válasza:
12%
Én sose proszívóztam,ez csak mostanában divat.Mit gondoltok,hogy amíg nem volt prszívó,akkor mit csnáltal az anyukák a gyerekkel?Akkor is ki kellett tustítani az orrukat!Én biztosan nem kínoznám ilyennel a babámat.Azt pedig megjegyzem,hogy a proszívőzás és a védőoltás között ég és föld a különbség.Az oltásra szükség van,a porszívóra nem.
2009. dec. 25. 22:28
 6/48 anonim ***** válasza:
98%

Jézusom, emberek, miket írogattok??!! :(

Persze hogy ki kell porszívózni nekik. Én is kipróbáltam magamon, és nem fájdalmas, csak kellemetlen, ha az orrodban turkálnak, és közben búg egy ronda hangú gép. De ennyi. Pillanatok alatt leszívja a trutyit, és máris szabad a légút!

Méghogy az agyának árt... :)) Ez most nagyon tetszik... :))

2009. dec. 25. 22:29
 7/48 anonim ***** válasza:
94%
Persze a mi gyerekkorunkban nem volt orrszívó porszívó, de anyu mesélte, hogy szenvedtek is velünk épp eleget.. kifújni nem tudtuk, egész éjjel hörögtünk, meg felébredtünk, mert nem kaptunk levegőt.. Akkor meg miért ne segítenénk a saját gyerekünkön, ha van rá módszer? Elhiszed, hogy nem fáj nekik?? Különben én sem csinálnám neki, ha fájna.
2009. dec. 25. 22:31
 8/48 anonim ***** válasza:
92%
22:28-as: Anno nem véletlenül voltak tele a fül-orr-gégészeti várótermek kisgyerekekkel... :S
2009. dec. 25. 22:32
 9/48 anonim ***** válasza:
98%

ez nálunk is mindig gond volt, de ha muszáj hát muszáj... Mikor kicsi voltam, nekem is így szívták az orrom, és az öcsémnek is. Később az unokaöcsémnek is. És egyikünknek se lett semmiféle "agybaja". Ha nem tették volna meg anno a szüleink - akármennyire sajnáltak minket (mert nálunk is volt visítás meg lefogás),- valószínűleg kórházban kötöttünk volna ki. Úgyhogy ne aggódj, előbb-utóbb véget érnek ezek a "rémálmok" :)

18/L

2009. dec. 25. 22:38
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen nagyon jót röhögtem!:D Megárt a kis agyának...Viccet félretéve, ki az, aki használná az orrszívót, ha fájna a gyerekének??? Már régen eltűnt volna a boltokból. Én magamon próbáltam ki először, hogy milyen erős és még kellemetlennek se mondanám. Semmivel sem rosszabb, mint zsepibe fújni az orrom. Az én babám a zsepi miatt is ugyanúgy ordít, mint az orrszívó miatt. Akkor az is kínzás?
2009. dec. 25. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!