Kezd rémálommá válni az orrszívás porszívóval. Sikít, rúgdos, elrántja a fejét, csapkod. De mást mit tudnék tenni? (7 hós)
Van kis kézi pumpás is, de semmit sem ér. Vettem Pesztonka elektromosat, szintén nem éri fel a porszívós szívóerejét. Most meg éppen náthás és muszáj szívnom neki a váladékot. Édesapa segít be...lefogja. Utálom magunkat érte!
Mit tehetnék? Ugye nálatok is van ilyen gond és nem mi csináljuk rosszul?
Én egyik gyerekemnek se porszivóztam az orrát, nem tesz egyáltalán jót a gyereknek. Próbáld ki magadon, és akkor rájössz, hogy milyen rossz érzés, sokszor fájdalmas neked is, egy picinek meg sokkal inkább. Ne kinozd a gyerekedet,
a´kézi bövel elég!
1.: Hát, sajnálom a gyerekedet, hogy ennyit nem voltál képes megtenni az egészségéért, és a jó közérzetéért.
Én kipróbáltam magamon a porszívós orrszívót, és semmi különös. És ez az egyetlen, ami igazán segít, a kézi csak a sz.rnak egy pofon.
Kérdező: Sajnos nem tudsz mit tenni, még egy ideig ellenkezni fog, de ezért ne utáld magad! Te igazán jó anya vagy, csak így tovább. Amit muszáj, azt muszáj.
Gondolom az első válaszoló még a védőoltást se adatta be, mert az tényleg fáj a gyereknek... :p
Jézusom, emberek, miket írogattok??!! :(
Persze hogy ki kell porszívózni nekik. Én is kipróbáltam magamon, és nem fájdalmas, csak kellemetlen, ha az orrodban turkálnak, és közben búg egy ronda hangú gép. De ennyi. Pillanatok alatt leszívja a trutyit, és máris szabad a légút!
Méghogy az agyának árt... :)) Ez most nagyon tetszik... :))
ez nálunk is mindig gond volt, de ha muszáj hát muszáj... Mikor kicsi voltam, nekem is így szívták az orrom, és az öcsémnek is. Később az unokaöcsémnek is. És egyikünknek se lett semmiféle "agybaja". Ha nem tették volna meg anno a szüleink - akármennyire sajnáltak minket (mert nálunk is volt visítás meg lefogás),- valószínűleg kórházban kötöttünk volna ki. Úgyhogy ne aggódj, előbb-utóbb véget érnek ezek a "rémálmok" :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!