Kezd rémálommá válni az orrszívás porszívóval. Sikít, rúgdos, elrántja a fejét, csapkod. De mást mit tudnék tenni? (7 hós)
Van kis kézi pumpás is, de semmit sem ér. Vettem Pesztonka elektromosat, szintén nem éri fel a porszívós szívóerejét. Most meg éppen náthás és muszáj szívnom neki a váladékot. Édesapa segít be...lefogja. Utálom magunkat érte!
Mit tehetnék? Ugye nálatok is van ilyen gond és nem mi csináljuk rosszul?
Gégész vagyok, és csak azt tudom javasolni, hogy ne porszivózza senki agyereket, mert ezzel tönkreteszi a nyálkahártyákat az orrban, illetve a melléküregekben - igy egyre gyakoribb lesz a nátha, orrdugulás, arcüreggyulladás.
Az, hogy sokan javasolják, csak azért van, mert némelyik "kolléga" igy akarja a betegei számát (és a jövedelmét) magasan tartani - a hozzávaló készüléket meg szintén üzleti okokból árulják.
Az egyik korábbi válaszolónak meg üzenem, hogy se Görögország, se Ausztrália nem a fejlett orvosi szinvonaláról hires.
Szia!Sajnos el kell viselnie neked és a babádnak is azt az 1-2 percet,amíg tart az orrszívás.De te magad is írtad,hogy nincs mást tenni.Ez ilyen formában a leghatékonyabb,ez biztos!Szerencsére nem olyan gyakori,gondolom nálatok sem.
Képzeld,a kisfiam kedvenc játéka a porszívó,amúgy is szereti.Múlt héten ő is náthás volt,nagyon folyt a nózija és ismét elővettük az orrszívót.És csoda történt :) szépen leültünk a földre,beindítottam és már ki is szívtam egyedül az orrát,sírás és csapkodás nélkül.Kicsit fogtam a buciját,de semmi ellenállás nem volt!!:)
Ez alapján is mondhatom,hogy fájdalmat biztosan nem okozunk nekik,csak kis kellemetlenséget!Üdv és Kellemes Ünnepeket
Huha itt jo nagy vita lett.
Kedves Kerdezo!
En Kanadaba elek es itt telek tiltjak az orszivo porszivot,gyerek kinzasnak meg mindenfelenek tartjak.
Otthon Magyarorszagon pedig azt hasznaltuk es jo is volt,nagyon hatasos volt.
Itt nem tudtam beszerezni igy egy olyan orszivot ajanlott az orvos h en magam szivom ki a gyerek orat es hatasos is nem is hangos de a gyerek nem sir de az orra kitisztul.Hasznlat elott par csepp orcsepp az orraba es nagyon szepen kijon minden.
Esetleg erdeklodd meg h van-e Magyarorszagon is ilyen.
Minden jot nektek!
Huha itt jo nagy vita lett.
Kedves Kerdezo!
En Kanadaba elek es itt telek tiltjak az orszivo porszivot,gyerek kinzasnak meg mindenfelenek tartjak.
Otthon Magyarorszagon pedig azt hasznaltuk es jo is volt,nagyon hatasos volt.
Itt nem tudtam beszerezni igy egy olyan orszivot ajanlott az orvos h en magam szivom ki a gyerek orat es hatasos is nem is hangos de a gyerek nem sir de az orra kitisztul.Hasznlat elott par csepp orcsepp az orraba es nagyon szepen kijon minden.
Esetleg erdeklodd meg h van-e Magyarorszagon is ilyen.
Minden jot nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!