Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezd rémálommá válni az...

Kezd rémálommá válni az orrszívás porszívóval. Sikít, rúgdos, elrántja a fejét, csapkod. De mást mit tudnék tenni? (7 hós)

Figyelt kérdés

Van kis kézi pumpás is, de semmit sem ér. Vettem Pesztonka elektromosat, szintén nem éri fel a porszívós szívóerejét. Most meg éppen náthás és muszáj szívnom neki a váladékot. Édesapa segít be...lefogja. Utálom magunkat érte!

Mit tehetnék? Ugye nálatok is van ilyen gond és nem mi csináljuk rosszul?

2009. dec. 25. 22:07
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

pfff...kaptam mindent, de egyébként köszönöm, hogy válaszoltatok.

A védőnőnk egyételműen ezt a verziót javasolja. 30 éve védőnő, és azt mesélte, hogy amióta van ez a porszívóra szerelhető készülék, látványosabban kevesebb a fül-orr-gégészeti panasz.

Eddig nem volt egyébként gond nálunk, csak most pár hete kezdi ennyire utálni.

2009. dec. 25. 22:47
 12/48 anonim ***** válasza:
10%
ma 22:23-as: az elsö vagyok: miért kellett volna a gyerekeimet porszivózni? négy - idöközben felnött - gyerekem van, de egyetlen egyszer se kellett ilyen módszerekhez folyamodnom, mert nem is voltak betegek kis korukban, csak miután ovodába jártak lettek néha (évente max. egyszer) náthásak, de akkor se komolyan. Akkor meg minek kinoztam volna öket?
2009. dec. 25. 22:48
 13/48 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is megszakad a szívem, de mégis ez a legcélravezetőbb megoldás, amíg meg nem tanulja rendesen kifújni az orrát, és az még odébb van. Sajnos ezt ki kell bírnia a kicsinek és a szüleinek is :S :)
2009. dec. 25. 22:50
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
És ki beszél itt arról, hogy pl. 10 éves gyerekeknél kell használni? Addig kell, amíg nem tudja kifújni az orrát, ami általában legkésőbb 3-4 éves korra sikerül is.
2009. dec. 25. 22:50
 15/48 anonim ***** válasza:
12%

Ez megint egy tipikus magyarországi hülyeség!!!!!

Már régen élek nyugaton, itt szültem két gyereket, söt van egy közel egy éves unokám, tehát tudom, hogy mit hogy csinálnak. (És gondolom, senki nem gondolja, hogy itt kevésbé fejlett az orvostudomány, mint Mo-on!)

Ha itt valaki elkezdené a gyereke orrát porszivózni, akkor AZONNAL elvbennék töle a gyereket, illetve komolyan megbüntetnék gyerekkinzásért.

Itt még egyetlen orvos se hallott ilyenröl, viszont nem is kell a gyerekeket állandóan orvoshoz vinni, nem is kapnak annyi gyógyszert, mint Mo-on, pedig itt a kiskorú gyerekeknek ingyen van!

2009. dec. 25. 22:54
 16/48 anonim ***** válasza:
88%
Na persze utolsó... Képzeld, nekem is vannak külföldi rokonaim, és ott is ismert a porszívós orrszívó.
2009. dec. 25. 22:57
 17/48 anonim ***** válasza:
55%
Hol? Ukrajnában?
2009. dec. 25. 23:01
 18/48 anonim ***** válasza:
13%

Én sosem porszívoztam az orrát a gyerekeknek, pedig voltak náthások, és nem voltunk még orr fül gégészeten, és aludtak mindig éjszaka. Nyilvá létezik olyan súlyos eset, amikor porszívozni kell, vagy egyáltalán szívni, de az nem a hétköznapi nátha.

Régen azért voltak tele az orr fül gégészetek, mert ott szívták géppel, szükséges esetben. De pl már ez is érdekes, ha ez annyira ártalmatlan, régen miért csak az SZTK-ban, szakorvos szívta? Most meg otthon akárki?

2009. dec. 25. 23:06
 19/48 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan tisztítsam ki a váladékot, amitől levegőt venni is alig bír és csak szürcsög szegény, mert náthás?????????? Hogyan segítsek rajta???

Milyen szerencsés az a válaszoló, akinek a gyerekei nem voltak betegek vagy csak ritkán! Az enyém meg most náthás és mit csináljak? Bújjak el, mert beteg a gyerekem és segíteni merészelek rajta??

2009. dec. 25. 23:36
 20/48 anonim ***** válasza:
39%

Jajj, tudtam, hogy ezt fogja vki mondani, hogy Ukrajnában. Mondom én, hogy az agyukra ment, hogy nem szívták ki az orrukat...

Nem drágaságom, nem Ukrajna, hanem pl. Görögország és Ausztrália, ha annyira tudni akarod... :p

2009. dec. 25. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!