Milyen egészséges vagy egészségtelen nasikat adtok babáitoknak?
hehe, valami hasonló kirohanást vártam tőled. :)
1. felteszel egy kérdést, hogy rajtad kívül ad-e valaki bio kaját a babájának
2. felháborodsz, ha többen leírják, hogy feleslegesnek és drágának tartják
3. kiderül hogy te se magadtól veszed, hanem kapod
4. miután beszólnak, hogy "ja úgy könnyű más f*szával verni a csalánt", akkor kikiáltasz irigynek. haha.-
csak gratulálni tudok. a frusztráltság és az egoizmus az a bio kajákból származik nálad? mert akkor még úgy se fogom venni, amúgy sem vagyok híve a világméretű átveréseknek.
ja, és már csak b*szogatásból is:
22 éve dolgozol? 40 felett szültél gyereket? tudod, hogy egyes orvosok szerint ez mennyire egészségtelen? egészségtelenebb, mint nem bio-kaját enni. olvass csak utána!
Kisfiam 11 hónapos."Nasiként" túrókrémet,joghurtot,cornflakes-t adok neki.Próbálkoztam sok mással is,de nem nagyon érdekli egyelőre.
Nem vagyok megrögzött címkeolvasgató,de rápillantok arra a kevéske dologra,amit a kiskiam kap.
Viszont kikerülhetetlen,hogy ne érintkezzen olyan ételekkel,ami kevésbé egészséges.
Hadd jegyezzem meg,hogy a kommentjeidet olvasva én is úgy éreztem,hogy hencegsz itt nekünk,nem szép dolog.Az utolsó válaszadóban emberedre találtál! :)
fröcsögjél csak. van ám értelme. szóval a te álláspontod szerint aki nem bio-kajával eteti a gyerekét, az irigy. :)))
tudod mit mondok én erre?
olyan volt a kérdésed, mintha azt írtad volna, hogy a gyereknek évi 2x szüksége van tengerparti levegőre, kitisztítja a légútjait, és egészséges a magasabb páratartalom. ki viszi tengerpartra a gyerekét évi kétszer? aki nem viszi, mert feleslegesnek tartja, vagy nincs rá pénze, azt jól le kell ugatni, mert rosszat akar a babájának, és különben is, apuci tengerpartszakértő, és tulajdonképpen ő fizeti az utat, és ha valaki erre azt mondja, hogy óó, hát úgy könnyű, akkor erre az az emberi reakciód, hogy óó de irigy vagy, mert te nem teheted meg, hogy tengerpartra viszed a gyerekedet évente kétszer.
csak gratulálni tudok, de tényleg. ezek után már csak azt kívánhatom neked, hogy nyomd bele a fejed egy vödör bio-zöldségbe, ha már olyan sok van, hátha attól megjön az eszed :)))))))))))))
Én nem értem hogyan fajulhat el egy kérdés ennyire..:(
Igen annak könnyebb akinek van honnan beszereznie a biokaját olcsón vagy van pénze megvenni. Nekem ebből a szempontból picit könnyebb, falun lakunk, mi nem termelünk semmit, de igyekszek kérni, venni a szomszédoktól ahol tudom nem szórnak rá semmit. De azzal is tisztában vagyok, hogy állandóan nem tudom elkerülni a bolti kajákat, gyümölcsöket. Lányom 16 hónapos, eddig nem ehetett tejet, de most már kezdhetem nála is bevezetni. Túrókrémet még nem kapott, túrórudit kétszer kb, de most kitaláltam, hogy itthon fogok túrókrémet és joghurtot csinálni, abba legalább tudom miből mennyi van. Ha édességet adok neki akkor előnyben részesítem az itthon készített sütiket, de sokszor kapunk szomszédoktól is. ezeket még mindig jobbnak tartom mint a gyári kekszeket. Ezenkívül bulátát, kölesgolyót szoktam még neki adni, nagy ritkán ropit só nélkül. Felvágottat általában sonkát kap, szereti a kenőmájast nagyon, most szereztem be házi kenőmájas receptet. Ugyanúgy van benne zsír mint a boltiban, de legalább aroma meg ízfokozó meg tartósítószer nincs. Ünnepek után ezt készülök kipróbálni.
Most mi volt ebben sértő számodra kedves kérdező???
"11:29-es vagyok, nem beszélve arról, hogy a BIO cucc az jó biznisz, mert 3xos áron el lehet adni, ha meg esetleg rájönnek, hogy nem is bio (mármint a termesztőknél), akkor megbüntetik őket, amit ők röhögve ki is fizetnek, mert még így is nagy biznisz eladni bionak, ami nem is bio."
Tényleg 35 éves vagy?? Ne haragudj de nem látszik. Kifakadsz egy válaszon, azért mert valaki másképp vélekedik a bio dolgokról. Lehet, hogy a te apád nem csal, de hidd el nagyon sokan átverik az embert. Nagyon szupi, hogy te ingyen kapod, örülj neki. Attól még nem irigy valaki mert megjegyzi, hogy Ő nem teheti meg, hogy megvegye.
És akkor kicsit később felteszel, egy kérdést, hogy miért ilyenek az emberek. Előbb keresd magadban a hibát!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!