Milyen egészséges vagy egészségtelen nasikat adtok babáitoknak?
11:29-es vagyok, én "egészségtelen", vagy "egészségre káros" ételt nem adok a babámnak, attól még, hogy nem figyelem minden terméknek a cimkéjét és nem időzök fél napot a bio részlegen. szerintem én vagyok az arany középút, aki nem tömi pörkölttel és pufi-kukival a babáját, de azért egy túrórudi kéthetente belefér, csoki nélkül.
ja, én nem leszek itthon 3 évig vele, én a gyes összegével nem igazán tudnék mit kezdeni önmagában, vissza fogok menni dolgozni 2 éves korában. persze ez csak zárójeles, mert nincs köze a kérdéshez.
11:29-es vagyok, megint annak látjuk az iskolapéldáját, hogy valakinek az ölébe hullik valami, és nagyon büszke rá, és lenéz mindenkit, akinek viszont nem hullik az ölébe, csak gratulálni tudok. :) persze, hogy nem kell nézni a cimkéket, ha papó átviszi a cuccokat kiskosárban, örülj neki, de ne vágj fel vele, felesleges. sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint a bio kaja.
honnan tudod, hogy nem éri meg csalni? esetleg már megpróbálta? vagy ha nem, akkor örülj, hogy becsületes édesapád van, aki nem vágja át a felvásárlóit, de hidd el, nagyon sokan meggazdagodtak már ebből, ha tetszik ez neked, ha nem. ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!