Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen egészséges vagy egészsé...

Milyen egészséges vagy egészségtelen nasikat adtok babáitoknak?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy pl. a tartósítószer egészségtelen, mégis a legtöbb tejtermékben van pl.Túró rudiban is van, akkor most milyen édességet adjak az egyéves babámnak? Mindenki azt mondja, hogy miért nem adok már neki virslit meg szalámikat, hát az is teli van műdolgokkal, vagy nem? Ti tudtok olyan felvágottat amiben nincs tartósítószer? Akkor már inkább párolt, sült, vagy főtt husit adok a babámnak.Ti hogy vagytok ezzel? Nézitek, hogy van e benne tartósítószer abba az árúba amit a babátoknak főztök?Vagy bioboltban vásároltok esetleg? Mindenki véleményét várom!
2009. dec. 22. 11:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

11:29-es vagyok, én "egészségtelen", vagy "egészségre káros" ételt nem adok a babámnak, attól még, hogy nem figyelem minden terméknek a cimkéjét és nem időzök fél napot a bio részlegen. szerintem én vagyok az arany középút, aki nem tömi pörkölttel és pufi-kukival a babáját, de azért egy túrórudi kéthetente belefér, csoki nélkül.

ja, én nem leszek itthon 3 évig vele, én a gyes összegével nem igazán tudnék mit kezdeni önmagában, vissza fogok menni dolgozni 2 éves korában. persze ez csak zárójeles, mert nincs köze a kérdéshez.

2009. dec. 22. 11:47
 12/34 anonim ***** válasza:
10 hósak vagyunk, hetente 1-2x kap csirkemellsonkát, túrórudi, puding hetente 1x. Én főzök neki, és nem tehetem meg, hogy bio dolgokat vegyek neki.Sok gyümit eszünk, zöldséget. Ha azt figyelnénk, hogy mi van a cimkén, akkor azt hiszem éhen halnánk.
2009. dec. 22. 11:52
 13/34 anonim ***** válasza:
11:29-es vagyok, nem beszélve arról, hogy a BIO cucc az jó biznisz, mert 3xos áron el lehet adni, ha meg esetleg rájönnek, hogy nem is bio (mármint a termesztőknél), akkor megbüntetik őket, amit ők röhögve ki is fizetnek, mert még így is nagy biznisz eladni bionak, ami nem is bio.
2009. dec. 22. 11:54
 14/34 A kérdező kommentje:
Én mindig figyelem, hogy mi van a cimkén, de hát mivel általában ugyanazokat a termékeket veszem mindig ugyanott, így nem kell mindig átolvsanom, hogy miben van kevesebb E betűs dolog.És képzeld el utsó, hogy nem halunk éhen azért mert elolvasom egy egy terméknek a címkéjét.Ugy tudom azért van feltüntetve, hogy tudjuk mit eszünk meg.
2009. dec. 22. 11:57
 15/34 A kérdező kommentje:
Mi és a kisbabám csakis biotermesztésű zöldségekt és gyümölcsöt eszünk, mert édesapám biotermesztő, és képzeld el, hogy nem lehet ilyennel csalni,mert nem éri meg.
2009. dec. 22. 11:59
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor miért van a biokontroll, ha itt egyesek szernit csalnak a bio cuccokkal, ez szerintem butaság, akkor minden egy egész nagy biznisz, hisz aki rendes nem bio terméket gyárt, az szerinted a két szép szemünkért gyártja, hát nem, az is egy jó üzlet mint minden más.
2009. dec. 22. 12:01
 17/34 anonim ***** válasza:
11.42-es vagyok.Örülőnk hogy neked van a családban bió termesztő,és annak is hogy megtudod venni őket.én sajnos nem tudom megtenni,de nem is akarom.természetesen ég olyan dolgokat csak zömmel amik egészségesek,de nem nézegetem a címkéket.én sem hiszem,hogy minden bio,az biztos vagyok benne hogy nem.nézd az élet maga annyira azért nem gáz,hogy ne lehetne benne jól élni.azt mondják a cigi rákot okoz mégis zömmel olyan emberek halnak meg tüdőrákban akik életükbe nem cigiztek.szóval nem feltétlenül az él sokig aki tök egészségesen étkezik,meg él,sőt.lehet,hogy te úgy érzed jót teszel,de lehet hogy nem.
2009. dec. 22. 12:15
 18/34 anonim ***** válasza:
48%

11:29-es vagyok, megint annak látjuk az iskolapéldáját, hogy valakinek az ölébe hullik valami, és nagyon büszke rá, és lenéz mindenkit, akinek viszont nem hullik az ölébe, csak gratulálni tudok. :) persze, hogy nem kell nézni a cimkéket, ha papó átviszi a cuccokat kiskosárban, örülj neki, de ne vágj fel vele, felesleges. sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint a bio kaja.

honnan tudod, hogy nem éri meg csalni? esetleg már megpróbálta? vagy ha nem, akkor örülj, hogy becsületes édesapád van, aki nem vágja át a felvásárlóit, de hidd el, nagyon sokan meggazdagodtak már ebből, ha tetszik ez neked, ha nem. ez van.

2009. dec. 22. 12:20
 19/34 anonim ***** válasza:

ismét 11:29

[link]

2009. dec. 22. 12:24
 20/34 anonim ***** válasza:
48%
Én nem nézem mik vannak benne, kap , amit mi is eszünk. Sok gyümölcsöt eszik, és csak vizet iszik, de emellett eszik minden nap rudit, alkalmanként meg ami van itthon: sajtos tallér, süti,tejszelet....1,5 éves.
2009. dec. 22. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!