Miért nem látogat a védőnő már 4 hónapja?
6 és fél hónapos a babám, havonta járunk tanácsadásra, mindig elmondja, hogy a következő héten jön, mindig várom, de hiába...
Pedig sok kérdésem lenne (hozzátáplálás stb), amit a tanácsadáson nem tudok feltenni, mert sokan vagyunk, elég futószalag...
Szerintem ilyen korban illene jönnie, persze, amikor terhes voltam, itt volt havonta egyszer.
Mit csináljak? Szóljak neki?
szólj neki, ha szeretnéd, hogy jöjjön.
szerintem elfelejti, utána meg úgy van, hog yúgy is szólnál, ha szeretnéd, hogy menjen.
Hozzánk az első pár hétben jött többször, aztán, amikor látta, hogy minden oké, jól megy a szoptatás, szépen fejlődik a Mazsola már nem jött csak a 3. hónapban, mert akkor volt valami kérdőíves dolog is. De közben, ha kérdésem volt, én mindig hívtam é telefonon is mindig segített, elmondta, hogy mit tegyek...stb. Most egyik nap is hívtam, mert piros, záraz lett a baba bőre és nem akartam vele orvoshoz rohanni. Feljött, megnézte, meg beszéltük, meg mást is.
Szerintem hívd fel nyugodtan, ha kérdésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!