16 hónapos babámnak nincs ötletem, hogy mit adjak enni (főétkezések). Kérek szépen ötleteket. Ti mit adtok az ilyen korú babáknak?

egy 16 hós babának bármi adható már szinte, amit ti esztek!
Kerüld a túl fűszerezést (erős paprika) és a könnyen félre nyelhető dolgokat (mogyoró) illetve ha van olyan neki akkor az allergéneket.
De amúgy egye ezt amit ti.
Az a nagy baj, hogy magunknak sincsen ötletem, hogy mit főzzek. Nézegezem a szakácskönyveket, de semmire nem megyek velük. Valahogy nem megy nekem a főzőcskésdi. Amit esetleg főzök, az nagyon finomra sikerül, de nincs ötletem. Olyanokat szeretek főzni ami gyors, egyszerű, kevés macerával és kosszal jár. Pl nem szeretek rántott húst sütni. A panírozás még hagyán, de a fröcsögő, spriccelő olaj! Pedig használok fröccsenés gátlót.
A babának külön főzök, mert az egyszerű, de szerintem neki már unalmas lehet, mert nemigazán eszik. Bár lehet, hogy valami más oka van? Bezzeg a kekszet, tápot az becuppantja.
Esetleg a neten hol találhatok könnyen, gyorsan elkészíthető kajákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!