Tényleg túllihegem a dolgot? Lehet, h túl van drámázva az egész?
Sokat lehet hallani erröl az újtipusu influenzáról rémhíreket!én beoltattam magam ellene,h a 4hónapos anyatejes babám védve legyen ellen valamijen szinten!De azt mondta a gyerek doki néni,h kerüljem a tömegközlekedést,plázákat,bevásárló központokat!mi a környéken való kavirnyászáson kívül nem igazán megyünk semerre,mert nem akarom őt buszoztatni,pedig emiatt sehova se jutunk el!Egész nap velem van és ki van borulva,ha más a karjába veszi!Lehet amiatt,h nem igazán lát más embereket rajtam és az apukáján kivül(heti egyszer család többi tagja is)nincs más környezetben csak a lakás és a babakocsi!hogy utazzunk,h kerüljük az influenzát,mert én már kezdek bedepizni amiatt,h "szobafogságban"vagyok!tényleg túllihegem a dolgot?
köszönöm a válaszokat
De a boncolás kimutatta:
Mit? A H1N1 vírus jelenlétét? Na ne már?
Egyébként errőkl az esetről az jut eszembe, amit az egyik ismerősőm mesélt hogy tűz volt valahol, megállapította a viszgálat hogy elektromos zárlat okozta, csak az volt a baj nem is volt bevezetve az áram oda.
Na ennyit a szakértőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!