Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg túllihegem a dolgot?...

Tényleg túllihegem a dolgot? Lehet, h túl van drámázva az egész?

Figyelt kérdés

Sokat lehet hallani erröl az újtipusu influenzáról rémhíreket!én beoltattam magam ellene,h a 4hónapos anyatejes babám védve legyen ellen valamijen szinten!De azt mondta a gyerek doki néni,h kerüljem a tömegközlekedést,plázákat,bevásárló központokat!mi a környéken való kavirnyászáson kívül nem igazán megyünk semerre,mert nem akarom őt buszoztatni,pedig emiatt sehova se jutunk el!Egész nap velem van és ki van borulva,ha más a karjába veszi!Lehet amiatt,h nem igazán lát más embereket rajtam és az apukáján kivül(heti egyszer család többi tagja is)nincs más környezetben csak a lakás és a babakocsi!hogy utazzunk,h kerüljük az influenzát,mert én már kezdek bedepizni amiatt,h "szobafogságban"vagyok!tényleg túllihegem a dolgot?

köszönöm a válaszokat

2009. dec. 15. 00:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meghalt egy 3 hetes csecsemő.
2009. dec. 17. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Bár a csecsemő esetében a laboratóriumi vizsgálat negatív volt
2009. dec. 17. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:

De a boncolás kimutatta:

[link]

2009. dec. 17. 19:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Mit? A H1N1 vírus jelenlétét? Na ne már?

Egyébként errőkl az esetről az jut eszembe, amit az egyik ismerősőm mesélt hogy tűz volt valahol, megállapította a viszgálat hogy elektromos zárlat okozta, csak az volt a baj nem is volt bevezetve az áram oda.

Na ennyit a szakértőkről.

2009. dec. 17. 20:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen,én is hallottam!Ez iszonyat fájdalom lehet a szülöknek,az a pici ártattlan emberke,hisz még alig élt!ez igazságtalan a sorstól!Na,ezek után aztán tényleg "nincs bennem a para"!tudom,h nem menekülhetünk a vírusok ellen és a külömbözö bacik ellen,sajna!Csak az a baj,h az emberek legtöbbje:Bunkó!Képes beleásitani,köhögni,hapcizni az éterbe és simán tovább adta a dolgait!megfeledkeznek magukról,hajolnak a babához,letapiznák kérdés nélkül és engem ez aggaszt!viszont bezárkózni sincs értelme,mert az is rossz!Hát,remélem,h túl éljük ezt a telet és mire jönni a köv. addigra megerösödött annyira az immunrendszere a kiscsajszimnak,h ellen áll majd mindenek
2009. dec. 18. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!