Tényleg túllihegem a dolgot? Lehet, h túl van drámázva az egész?
Sokat lehet hallani erröl az újtipusu influenzáról rémhíreket!én beoltattam magam ellene,h a 4hónapos anyatejes babám védve legyen ellen valamijen szinten!De azt mondta a gyerek doki néni,h kerüljem a tömegközlekedést,plázákat,bevásárló központokat!mi a környéken való kavirnyászáson kívül nem igazán megyünk semerre,mert nem akarom őt buszoztatni,pedig emiatt sehova se jutunk el!Egész nap velem van és ki van borulva,ha más a karjába veszi!Lehet amiatt,h nem igazán lát más embereket rajtam és az apukáján kivül(heti egyszer család többi tagja is)nincs más környezetben csak a lakás és a babakocsi!hogy utazzunk,h kerüljük az influenzát,mert én már kezdek bedepizni amiatt,h "szobafogságban"vagyok!tényleg túllihegem a dolgot?
köszönöm a válaszokat
Nem lehet megmondani, ha elmész és elkapja és valami baja lesz, akkor milyen depis leszel. Persze ha jöttök mentek mindennap és semmi bajotok nem lesz, akkor mondhatod magadnak, felesleges volt otthon maradnunk. Nincs jó válasz erre.
Mondjuk mi szülők, nem vagyunk oltva és éljük az életünket, nem gondolok rá, hogy megfertőződhetünk, a gyerekeket nem viszem zsúfolt helyre, de pl jár óvodába és beviszem az ovodába a kicsit is.
De nem tudom, valaki azt mondta hogy nem törödöm anyuka vagyok. Ez is lehet. De nem félek ettől a H1N1től egyébként sem, de lehet én teszem rosszul.
Szia!
Szerintem vidd ki a gyereket. Nem árt neki egy kis séta. Ha be vagy oltva akkor meg pláne. Én a helyedben kivinném... Mi nem vagyunk beoltva, mert rajtunk már átment az új influenza, 3 nap alatt kifeküdtük, az a 3 nap rossz volt, de semmi komoly hál' Istennek. Mi minden nap sétálunk, boltba, postára járunk, voltunk nagy bevásárló központban is. A hordozóra egy textil pelust csiptetek, hogy ne másszanak a gyerek arcába, mert olyan sokan megfeledkeznek magukról ha egy kisbabát látnak és közel hajolnak, gagyognak neki. Én ezt nem szeretem, főleg nem ilyen náthás időszakban.
Én nem oltattam be magam, és mindenhova megyünk a babánkkal, persze fertőtlenítő van nálunk és fő az ovatosság, de sterilszobába nem rakhatod.
Statisztikák meg kimutatták, hogy kevesebben halnak meg az új influenzától, mint az eredetitől. A szövődmények veszélyesek, nem maga az influenza. Ennek járj utána az interneten és talán megnyugtat a válasz.
Igen valóban, nem könnyű döntés nekem is a fejemben van, de valójában tényleg csak a nagy felhajtás van belőle. Mert ha végig gondolod az egész élet veszélyes, hány embert ütöttek el zebrán, zebra mellett állva mostanában? És mégis közlekedsz. Vírusok meg mindig lesznek mertha nem influenza akkor más. Óvatosnak kell lenni, de szerintem nem kell túlparázni.
Arról nem is beszélve és ha tud valaki infot erről megköszönném, hogy lehet, hogy akár az elhunytak akár a kórházban súlyos állapotban lévők környezetéről, családtagjairól mégcsak azt sem hallani hogy megbetegedtek volna. Ez hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!