Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nehéz volt az első...

Gabi86 kérdése:

Akinek nehéz volt az első babájával az vállalt 2. -t?

Figyelt kérdés
Mindig is 2 gyereket terveztem és ez megváltozott bennem az elején.Rettenetes hasfájós volt 3 hóig,de utána sem igazán múlt el csak enyhült.aztán szorulással küzdöttünk,meg a fogzás is gyötrelmes volt és még csak kettő van kinn.9 hós most a lányom egy másfél 2 hónapja mondom azt hogy jó babázni és minden napot tudok élvezni még a nehezeket is.most hogy van a környezetemben akik szültek vagy szülés előtt vannak én is elgondolkoztam hogy majd pár év múlva jöhet a második,de előtte eszembe se jutott mert idegbeteg voltam abban a fél év.utáltam akkor magam hogy nem bírok nyugis lenni és félek hogy ha majd bevállalunk még egyet ismét előjön az az énem.pedig én egy elég nyugis ember voltam.mi győzött meg hogy 2.-t vállaljatok.azok írjanak akik ilyen bizonytalanok mint én,de a többiek válaszát is szívesen elolvasom.

2014. febr. 24. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és éjjel is felkel hozzá, ha én már hulla vagyok, úgy hogy másnap hajnalban megy dolgozni!!!
2014. febr. 25. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok megint! ja igen a kutyákról ne is beszéljünk 3 van.... egy szoba kutya ahogy rám néz a szívem megszakad a két kinti már a bejárati ajtót szét kaparta! alig várom hogy már menjen a fiam, vagy jobban aludjon és mehessek velük is foglalkozni , bár szerintem addigra megutálnak :'( kedves utolsó Te egy borzalmasan szerencsés vagy, bár úgy godnolom hogy ez lenne a normális de sajnos 90% ba az az apák/ pasik ilyenek ....
2014. febr. 25. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Az enyém is hasfájós volt,2,5 óránként szoptattam,ennél többet nem aludt egy huzamban sem éjjel,sem nappal.11 hónap telt el,mire újra élveztem a szexet.Most már 3,5 éves,még mindig felkel éjszaka egyszer,és átjön hozzánk. 2,5 éves volt,mikor úgy éreztük jöhet a tesó.Most 30 hetes terhes vagyok....egy kicsit félek,nem a szüléstől,hanem az azt követő időszaktól,de mindennél jobban várom,hogy 4en legyünk :)
2014. febr. 25. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Én azért reménykedem abban h később többet fog foglalkozni vele, mert azt tudom h imádja, de úgy van vele úgyis én ertek a legjobban ahhoz h mit s hogyan kell vele csinalni. És persze ez így marha kényelmes neki!

Lehet h az elején rontottam el, amikor többet kellett volna ráhagynom a babát. Az is tény, h pl. Az altatast, ami nálunk tényleg nagy gond, nem igazán engedtem át neki. Mégpedig azért, mert ő nem tudta úgy elaltatni, h ne keljen fel rögtön az után h letette az ágyába. Akkor kezdhettem elölről az egészet. Így egyszerűbb volt ha kezdettől én altattam.

Azt pedig sajna senki nem tudhatja, h milyen apa válik a parjabol! Ez van, ezt kell elfogadnunk.

2014. febr. 25. 17:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát igen az én lànyom sem egy jó alvó,de most volt 2-3 hét amikor nem fàjt semmilye és most úgy aludt mint a normota.be is paràztam mi lelte,de most megint jön a foga. :-(

De ketten együtt túl éljük a manóval.

2014. febr. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!