Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki az első 2-3 hónapban egy...

Aki az első 2-3 hónapban egy szobában aludt a babájával, hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés
A kiságy sajnos nem fér be a hálónkba, és a gyerekszobába sem fér be egy kanapé, ezért kérdem...
2010. aug. 27. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet. A hálónk fullon van, ráadásul csak 140-es az ágyunk, így hárman sem férünk el benne, a gyerekszoba fullon van, csak a gyerek bútorai fértek el, így kezdettől fogva a saját ágyában, a saját szobájában aludt a kisfiam. Két lépésre van a szobája a miénktől, légzésfigyelő/bébiőr van, így nem aggódtam.

Most meg már annyira megszokta, hogy külön alszik, hogy nem is tudnánk vele aludni.

Neked sem kell erőltetni az együtt alvást szerintem...

2010. aug. 27. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi tettünk egy 90X200-as ágyat be a babaszobába és ott alszom vele, mármint a baba a kiságyában. Az ágyból rálátok. Mi direkt így rendezkedtünk. Majd, ha már nem alszom vele szétszedjük az ágyat és később, ha már kinőtte a kiságyát (azt is gyerek ággyá lehet alakítani) akkor majd jó lesz neki a nagy.
2010. aug. 27. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Mi vettünk egy ún. babybay kiságyat, ez a szülői ágy mellé fogatható és fél méteres helyet se foglal. Pont az első időszakra, szerintem úgy 4 hónapos korig jó amúgy. Nagyon bevált, felkelés nélkül tudok szoptatni éjszaka, mégis külön alszik.

Így néz ki (ez egy lejárt hirdetés, így senkinek nem csinálok reklámot):

[link]

2010. aug. 27. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:

mi a 140x200-as ágyban 7 hónapja alszunk hárman:D néha találok egy-egy könyököt, térdet a hátamban, de már megszoktam:D

hogy válaszoljak is: barátnőmék egyszerűen a babakocsi mózesében altatták a babát, az elfért a hálóban a padlón, nyár volt, nem volt hideg sem. mikor kinőtte a mózest és már mocorgott is nagyon, átkerült a kiságyába, a másik szobába, először mózessal, egy pár nap után meg csak úgy. simán megszokta, semmi baj nem volt vele.

2010. aug. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!