Sok anya alszik egy ágyban a babájával az első hónapokban?
Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az első időben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlődik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthető, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellőképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, főképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb.
Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!
Én csak a kórházban aludtam egy ágyban a babámmal, de néha ott is átraktam a kiságyba (ha fizikailag képes voltam rá)
De itthon szigorúan kiságy, semmi pénzért nem szoktatnám az ágyba (keresztlányom anyja is lusta volt szopás után áttenni a kiságyba, 2 éves a lány és még mindig köztük alszik...)
Prbóálj ne adni neki olyan sokszor, sírás lesz, de megszokja, hogy akkor egyen, amikor kap. A szomszédnál ez bevált...
Nekem a lányom sokszor szopizik,és velem aludt.Máske´nt nem volt hajlandó.Volt,hogy 23 órát sírt,de nem aludt el.Ìgy maradt az eggyütt alvás.Aztán 3hónapos korában össszehúztam a kiságyat a nagyággyal,levettem a ra´csot az eggyik oldalról.Onantól jól aludt,egyszerü volt felkelni,és visszatenni.Próbáld ki......most elköltöztünk,nincsen hely az ágyakat összehúzni,így távolabb van a nagyágytól.este nehezebben alszik el,de elalszik.szopizni kel 3x 4x van,hogy 7x is.Jönnek a fogai....A 3.e´bredésnél már nem teszem vissza a kiságyba,hanem magam mellé teszem,e´s így alszunk reggelig.de így is kel me´g min.2x.
Babája válogatja.
Az biztosan nem jó,ha megszokja a nagy a´gyat......
Te tudod...
6 hónapos kislány anyukája.
Szia! Az én kisfiam 4 hónapos és sokat alszik velem.Én azt tanácsolom, hogy csináld úgy ahogy neked és a babának a legjobb.Amikor kell szerintem ki lehet szokatatni a nagyágyból.Viszont,ha számodra kényelmetlen,(mert bizony nem egyszerű a babával aludni úgy, hogy pihent legyél amikor felkelsz,hiszen csak oda kell figyelni rá, hogy be ne takard, rá ne fordulj, stb.),akkor próbáld fokozatosan a saját ágyába szoktatni,de legyen minél közelebb hozzád és érezze, hogy amikor szüksége van rád,te ott vagy.
Jó egészséget és jó babázást kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!