Akinek nehéz volt az első babájával az vállalt 2. -t?
Szia!
Én is kifogtam elsőre egy "nehéz eset" babát! :-)
Hasonló mentalitású vagyok mint te, álmomban nem gondoltam h ennyire ki tudok lenni a faradsagtol.
Most 7 hónapos a picim, de bennem mindennek ellenére már megfogalmazódott a teso iránti vágy. :-) igaz, én várni szeretnék még, mert szerintem a 2-3 év korkülönbség az ideális. Meg persze reménykednek h nekem sem küld a sors még egy ilyen nyugos babát. :-)
Az én párom is olyan mint a tietek! A halálom az a kérdés, h jól aludtal? Ááááá, ilyenkor sikitani tudnék.
Ha itthon van, kb annyival.jobb nekem, h van kihez szolnom, plusz úgy napi fél órát azért elvan olyankor a babammal.
Amúgy rájöttem, minden nő valójában magának szüli a gyereket!
Nagyon kíváncsi vagyok h hogy fog ez változni, ha nől a pici. Mivel fiú, ezért gondolom lesznek közös programjaik. Na majd meglátjuk!
Ezért is várom meg azt a tervezett 3 évet a 2. Baba előtt, h lássam valójában milyen apa lesz a parombol.
Nem az segìt volt hogy megfőzöt felporszívozott míg mi baba tornàn voltunk,de nekem az jobban esne ha a gyerekkel foglalkozna.én meg kicsit el tudénk tőle kicsit szakadni.az elejé mindig volt időm a virágos kertemre,a kutyáimra,de most a kert egymerő gaz tenger a kutyàim meg napi max 1-2 simit kapnak.jó most màr elég szépen lépeget a lànyom,de azért nem
tudok az ebekkel vadulni mint rég.a séta meg bele se fér(velük).Nam mindegy akkor én is beletörödöm.csak nekem ez azért rossu mert apà is ezz csinàlta,sőt meg ennyit sem törődöt velünk.
Szisztok Csajok! :-)
Hát az eleje nekünk is kijutott hasfájás, ordítás, nemalvás stb. Ma másfél éves a lányom és 100x könnyebb, bár mostanság hisztis, de akkor is jobb!
Mi is beszélgetünk a kistesóról és valószínű lesz is 1-2 éven belül.
És bocsi, ha bunkó leszek, de szerintem nagyongáz férjet választottatok!!!
Az én férjem is dolgozik természetesen akkor egyedül vagyok a gyerekkel, de amint hazajön rögtön segít MINDENBEN! Orrotszív, tisztázik, elmennek sétálni vagy egyszerűen játszik Vele, addig én csinálom a dolgom vagy PIHIZEK!
Szerintem beszéljétek meg a férjetekkel, mert ez nagyon nem jó így, az Ő gyereke is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!