Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket tud 14-15 hós babátok?...

Miket tud 14-15 hós babátok? Egy nap mennyit foglalkoztok vele, mikor célirányosan tanítjátok, játszotok?

Figyelt kérdés
Inkább a szellemi dolgokra gondolok,nem a járás stbre.Barátnőmnek kislánya van 3 hónappal idősebb,és folyton azzal jön,h ekkor már ő ezt meg azt csinálta.Az én kisfiam nem sok mindent mond,nem mutogatja hol vagyok.Tudom,h nem foglalkozok vele egész nap,mert néha elveszek a programokban,meg,h ide menjünk oda menjünk,de ha mosogatok,főzök,jön velem,és mindig mondókázok,beszélek hozzá.Táncolunk,minden nap végig megyünk a színeken,számokon,formákon,állatokon,állathangokon,énekelek,beszélek hozzá németül,angolul,rajzolok,ő firkál,bábozunk,fogócskázunk,együtt fürdök vele,mesélek,könyvet nézünk,építünk.labdázunk,ezek minden nap megvannak becsülettel.de maga az ellátása is olyan sok időt vesz igénybe-minden nap főzni,pelusozni,rendet rakni,feltakarítani.néha egyedül játszik,de akkor is 2 méteren belül van.járunk zenebölcsibe,baba-mama klubba,és heti 2x egy klubba,ahol kisgyerekek játszanak,akkor is szinte végig vele vagyok,beszélek hozzá,mutogatom neki mi hogy van.ez mégis kevés lehet?

2014. febr. 15. 12:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Hát ez egy kicsit azért beteg...

Sok szerencsét az ideg összeroppanáshoz!

Még sehol nem vagy a gyereknevelésben, és már az elején kicsinálod magad!

Van ilyen ismerősöm mint te!!!Nem jó látvány..értelmesen beszélni se lehet vele, mert mindennel kapcsolatban csak a gyerek téma jut az eszébe..teljesen beteg komolyan..

2014. márc. 4. 15:13
 32/42 anonim ***** válasza:
És mindennap kipipálod ami megvan? Borzasztó vagy, nem tűnik fel? Szeretetből legyél a gyerekeddel, ne azért hogy fejleszd!!
2014. márc. 4. 15:14
 33/42 anonim ***** válasza:
65%

Meg ezt 75 perc alatt ledarálod??

Simán úgy képzellek, hogy mész a kis mappáddal a gyerekhez, és mikor valami meg volt pipa, és lépsz tovább..

Mint egy titkárnő!! :D

Ha ennyien gondolják hogy nem normális amit csinálsz, akkor el kéne gondolkoznod szerintem..

2014. márc. 4. 16:11
 34/42 A kérdező kommentje:

most az egyszer igen összeírtam,h lássam mi fér bele egy játékidőbe

marhára nem csak a gyerekről szoktam beszélni,de látom tipikus magyarok...

24 bejegyzésből kb senki nem írt a kérdésre választ,lehet,h ez már betegnek tűnik,de miért is baj,h aktívan játszom a gyerekemmel?

ismerek én is olyat,aki a tv elől a kanapén fekve neveli,vagy aki 2 hetes korától már az irodába vitte és ott "felnőtt" a gyerek

az,h másfél órát csak rá koncentrálva játszunk,az olyan,h van,aki elmegy nyaralni,h egy hétig a szállodai szobába fetrengjen,van,aki aktívan tölti

elismerem,már annyi negatív válasz jött,h lehet betegnek tűnt,h lemértem az időt,de ezzel csak azt akartam bemutatni,h ez nem olyan sok idő

a becsülettel pedig azért volt jelezvén,h minden nap h leülök mellé,nem az,h csak úgy,h közben teregetek,rendet rakok stb

már nem járunk annyi helyre,mert már nekem volt fárasztó,h minden nap csak duán vunk itthon.

miért lenne ez nagyzolás?meg szuper mami?más nem jár el ilyen helyekre?a zenebölcsi,ami 1200ft/alkalom kivételével az összes ingyenes

biztos,ha szupermaminak hinném magam kérdeznék ilyet

a másik pedig,van egy mondás..egy bolond 100at csinál.

anno egyszer a babám születésekor összevesztünk a párommal,mert úgy éreztem nem segít eleget.48 komment érkezett itt,mindenki engem fikázott,h egy 6 hetes mellett miért nem nyalom ki a párom seggét,meg miért baj,ha elmegy kocsmázni,vegyek vissza stb,a nő takarítson,mosson,kussoljon kb

egy lány írta,h szerinte se ez a jó,beszéljem meg és osszuk be a teendőket

és magamra,ill rá hallgattam

ettől függetlenül lehet bennem van a hiba,én 1x sem gondolom,h nálunk kiképző központ lenne,sőt a legtöbben azt mondják,milyen lazán neveljük,meg milyen jó,h nem változtattunk meg mindent az életünkön,de néhány sorból milyen jó NEGATÍVAN ÍTÉLKEZNI,UGYE??

2014. márc. 4. 21:09
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy nem Magyarországon éltek, akkor hogy 1200 forint a zenebölcsi?
2014. márc. 4. 21:13
 36/42 A kérdező kommentje:
átváltottam,gondoltam,így egyszerűbb,vki nem biztos,h vágja a hivatalos deviza árfolyamokat,ha mondjuk azt mondom,h 300 rúpia vagy 57 rand
2014. márc. 4. 21:21
 37/42 anonim ***** válasza:

már az első oldalon is válaszoltam neked.

Ezt érdemes elolvasnod:

[link]

2014. márc. 5. 12:12
 38/42 anonim ***** válasza:

Igen, tipikus magyarok vagyunk, én pl. magyarul tanítottam a gyerekeimet beszélni először.:) Nem baj, majd 7-8 éves korában észreveszed, hogy mi a gond.

Ki is ítélkezik? Minden válasz összecseng, mert hülyeségeket írtál, nem a csordaszellem miatt. De nyilván ebből is azt szűröd le, ami számodra kedvező, csakúgy mint az általad idézett és kiírt kérdésben, ahol valamiért szintén nem veled értettek egyet a gonosz válaszolók.

Képzeld én is aktívan játszom a gyerekeimmel, de nem úgy, mint egy robot. Nagyon sokat válaszoltak a kérdésedre, de lefordítom neked. A válasz amit kaptál mindenkitől a következő: nem tanítja ennyit senki a gyerekét.

2014. márc. 5. 14:17
 39/42 A kérdező kommentje:

köszönöm a fordítást

én pedig kiírom újra a kérdést: Egy nap mennyit foglalkoztok vele, mikor célirányosan tanítjátok, játszotok?

2014. márc. 5. 15:13
 40/42 anonim ***** válasza:
47%

Ha újra kiírod, újra meg fogsz sértődni. :)

Na mindegy, szuper anyuka vagy. De ezt úgyis tudod, mit számít, a többi buta szülő, mint mi, mennyit és hogyan foglalkozik a gyerekével...

Csak megerősítést vársz, de sajnos itt nem kaptál. Ha bizonytalan vagy, és ennyi "negatív kritika" talált el, akkor lehet, hogy tényleg van rá okod, hogy kételkedj. Ha meg nem vagy, akkor teljesen mindegy, mi mit írunk. Tényleg jóindulatból írtam ezt neked, szerintem érdemes elgondolkodni.

Sok sikert a továbbiakban!:)

2014. márc. 5. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!