Nem értem? Sokan azt írják, hogy senki nem mehet hozzájuk ha ninics be oltva még a nagyszülőket se engedi be?
Figyelt kérdés
Nem mindegyhogy be van-e oltva vagy sem mivel attól ugyanúgy fertőz ha be van oltva ha nincs. Akkor nem mindegy. Ha pedig a gyereket beoltata akkor meg megint mindegy hogy a nagyszülők be vannak-e oltva?2009. dec. 5. 12:58
11/13 anonim válasza:
Aki be van oltva, az csak úgy lehet hordozó, hogy a kezén beviszi. Ha kezet mos, akkor már nem hordozó. Ezt az antsz-nél mondták, amikor beoltattuk magunkat és pont erre rákérdeztünk. Mondta a doktornő, hogy ez a hír azért terjedt el rosszul, mert a híradókban megvágták a tisztifőorvos nyilatkozatát, és így megváltozott az értelme.
12/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy aki be van oltva az max. pár óráig lehet vírushordozó, aki nincs az viszont napokig is. Nem vagyok orvos ezt is úgy olvastam, én is nagyon nehezen dönttem el, hogy oltassak-e, végül oltattunk a férjem és én meg a férjem családja.( van egy 5 hós kisbabám) Az én szüleim viszont oltásellenesek (ráadásul a húgom köhög és náthás)...szóval megoszlik a család:( de megértem Őket is. Viszont a fiamat féltem és igen, kezet kell mosniuk fertőtlenítő szappannal...de ez sem nagyon tetszik nekik, pedig Ők is megérthetnék az én álláspontomat!
13/13 anonim válasza:
ugyan már,egyik orvos ezt mondja, a másik meg cáfolja.Az egyik orvos ellenzi az oltást,a másik be nyomatékosan kéri,hogy adják be.nekem ezt mondták,neked azt.orvosok,ápolók,rokonok,ismerősök,szerintem mindenki félrebeszél,és elbeszélnek egymás mellett,sőt egymás ellen is.Az egyik orvos szerint semmi bajod nem lehet,a másik szerint nem volt ez kellőképpen tesztelte ugy hogy kismamákat,gyerekeket oltsanak be.Ha akkora lenne a baj,kötelezővé tehetnék a védőoltást,és nem arra bíznák,hogy a 100 ellentmondó hírek közül próbáljunk okosan dönteni.Oké beadatom,most nincs semmi bajom,de 5 év múlva se,és a gyerekemnek se?jó nem adatom be,de hogy tudok védekezni,hogy terjed?ja hogy erről is 100 vélemény van,de egyformát tanultak akkor amikor diplomát kaptak.szégyellje magát ez az ország,aki üzletet,politikát csinált egy betegségből.orvosok megvezetésével.jellemző ránk.csak a káoszt látni és érezni.bárki bármit is mond,senki nem tudja mikor mivel tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!