Nem értem? Sokan azt írják, hogy senki nem mehet hozzájuk ha ninics be oltva még a nagyszülőket se engedi be?
Figyelt kérdés
Nem mindegyhogy be van-e oltva vagy sem mivel attól ugyanúgy fertőz ha be van oltva ha nincs. Akkor nem mindegy. Ha pedig a gyereket beoltata akkor meg megint mindegy hogy a nagyszülők be vannak-e oltva?2009. dec. 5. 12:58
1/13 anonim válasza:
Sajàt növérem nem puszilt meg,mondvàn fél a fertözéstöl...Vannak ilyen emberek.Nem kell eröltetni.Én vennék ajàndékbaa kézfertötlenitöt!
Nekem is van gyermekem 9 honapos.Nem féltem.Ugy értem,persze hogy féltem,de a legközelebbi hozzàtartozoktol nem vonnàm meg.
2/13 anonim válasza:
Ez a nagyfokú tudatlanság. Sok anyuka annyira szupernek képzeli magát közben meg egy nagy se++fej.
3/13 anonim válasza:
Mi ezzel a probléma?
Én se engeden be őket.
Egyik van oltva a másik nincs.
Féltem a gyerekem.
4/13 anonim válasza:
Se...fej?Talán aki ilyeneket irogat az szuper anya?
Na,ne röhögtess.
Ritka primitív ember vagy még így látatlanba is.
5/13 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy a beoltottaktól ugyan úgy elkaphatja a betegséget a gyerek mint aki nincs be oltva. Hiszen attól még hordozók, hogy be lettek oltva.
2009. dec. 5. 13:09
6/13 A kérdező kommentje:
Sőt nem lehet, hogy az aki be van oltva nehezebben veszi észre, hogy hordozója a vírusnak mivel rajta nem jelentkeznek a tünetek? Aki meg nincs be oltva az sokkal hamarabb észre veszi magán, hogy beteg mivel rajta jelentkeznek a betegség tünetei pl: lázas lesz és úgy nem megy az ember el.
2009. dec. 5. 13:14
7/13 anonim válasza:
igazad van,de ettől aki ilyen tipusú,az az is marad.látod,itt is irta valaki,hogy ő sem engedi be.szive joga.pedig attól még ugyanúgy lehet beteg bárkitől,bárhogyan.Hacsak nem rakjuk fóliasátor alá,ugy 2 hónapig.az talán segít.Tiszta politika,családpkat szed szét,mert megosztja őket,és látod aki hisz a bulvárnak,az mindenre képes.mi 11 hónaposak vagyunk.pont azért,se én se apa nem oltatott,mert a babák igy is elkaphatja,nem fertőtlenítem naponta a kilincseket,és nem kosom fél óránként babám kezét.kap más kaját is rengeteg vitaminon kívül.kap c vitamint,és rendes kanalas vitamint,én is szedek meg apa is.sokat szellőztetek,és figyelem a babám.amint lázas,menés az orvoshoz.Sajnos mást most nem tudok tenni.Beleőrülni meg nem akarok.
8/13 anonim válasza:
Ha be vagy oltva, nem vagy hordozó. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy a pici baba környezetében minden felnőtt legyen beoltva, és akkor nem lehet baja.
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt már megcáfolták ez volt régen, de mára bebizonyosodott, hogy attól még fertőzöl. Nekem meg ezt mondta az orvos.
2009. dec. 5. 14:13
10/13 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit már eltúlozzák ezt az oltás "dolgot".
Mi beengedjük a látogatókat de szigorúan CSAK KÉZMOSÁS UTÁN mehetnek a gyerek közelébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!