Akiknek csak tápszeres a babája, milyen gyakran cserélitek le a cumisüvegeket vagy vesztek új cumikat hozzájuk?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 15:48
1/7 anonim válasza:
Havonta veszek új cumit. Üveget csak egyszer cseréltem, mert az első már kicsi lett:), így nagyobbra váltottunk, de azt nem fogom havonta cserélni. Ki szoktam főzni. Majd meglátom, mikor lesz szükséges az üveget is cserélni, de egyelőre nem tudok ilyen okot.
2/7 anonim válasza:
Az üveget nem cseréltem még le, 6 hónapja használjuk. A cumikat csak a méret miatt váltottam, kb. 3 hónapig voltak használatban, tökéletesen épek. Már csak hetente sterilizálom őket, így hamarabb fogok újakat venni.
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem cseréltem le. Két üvegem van: egy teás és egy tápszeres, fejet se cseréltem. Végig az egyes cumit használjuk
4/7 anonim válasza:
Az én kislányom is tápszeres volt,és most a tejet is még cumisüvegből issza.Az üveget nem cserélem de a cumit azt 2 hetente cserélem,mikor még tápszeres volt akkor is így csináltam.Szerintem hígénikusabb sűrűbben cserélni a cumit.
5/7 anonim válasza:
Az Avent 1-es cumit hány hós korig használtátok? Bocsi,h belekérdezek,de érdekel. Mert az 1-es eltömődik a 2-es pedig ömlik! :) Szóval nem tudom melyik lenne a jobb 3 és fél hós kislányomnak. A Nuk-os cumisüvegből is túl gyorsan jön. Egyébként én is csak a szilikoncumit cserélem le,havonta, és hetente főzőm ki. :)
6/7 anonim válasza:
Kisfiam 3 hós lesz most szombaton,de mi már a 3-as cumiját használjuk az Aventnak.Nem ömlik belőle.
7/7 anonim válasza:
2és fél hós a kislányom 2-es Tommee Tippee cumit és üveget használunk.Üveget és cumit is csak a méret miatt cseréltem még,minden használat után sterilizálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!