Mivel mossátok el a cumisüvegeket sterilizálás előtt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy normál mosogatószerrel, vagy csak meleg vízzel?2011. máj. 13. 12:34
1/5 anonim válasza:
èn sime forró vizzel, az elég még a 2-es tápszernél is.
de rögtön elmosom, úgy nem szárad bele.
2/5 anonim válasza:
normál mosogatószerrel, mert sem a tiszta víz, sem a sterilizálás nem viszi le a zsírt, a tej pedig zsíros.
3/5 anonim válasza:
Normál mosogatószerrel, jó forró vízzel.
4/5 anonim válasza:
Én is sima mosogatószerrel és forró vízzel. Van külön szivacs amivel csak az ő üvegeit, kanalait ilyesmiket mosom. Amúgy én már nem sterilizálok.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam: a tápszer miatt még nem lenne muszáj mosogatószert használni, de tejet is kap cumisüvegből, és az tényleg zsíros... Ha jól, bő vízzel leöblítem, biztosan tiszta lesz. Köszönöm szépen!
2011. máj. 14. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!