Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sűrűn főzitek a cumikat...

Milyen sűrűn főzitek a cumikat és a cumisüvegeket?

Figyelt kérdés

Nincs sterilizálom,én a hagyományos módon fertőtlenítek :)

Ti milyen gyakran csináljátok a kifőzést?

2011. okt. 25. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én csak az első használat előtt, ahogy hazahoztam a boltból. Azóta nem. Én is kifőzős módszerrel csak, pénzkidobásnak tartom a sterilizálót. Mondjuk nekem a lányom 18 hónapig, a fiam 4 hónapig nem látott cumisüveget, akkor is csak alkalmanként, mert szopisak voltak, illetve a fiam még mindig az. De 6 hós kora óta rendszeresen kap cumisüvegből teát, néha anyatejet, most már rendes tejet is.
2011. okt. 25. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Én hetente egyszer főztem ki az üvegeket.
2011. okt. 25. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikor megveszem őket, akkor kifőzöm. Utána simán csak mosogatom. Az orvosunk is ezt ajánlotta.
2011. okt. 25. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ti használtok fertőtlenítő oldatot, mert én nagyon félek használni? Inkább csak nagyon meleg vízzel elmosom.
2011. okt. 25. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy látszik akkor én kicsit túlzásba viszem. 5 hós a fiam.

3 hós koráig minden használat előtt kifőztem a cumisüvegeket, a cumik esetében pedig, ahányszor leesett a földre, egyből egy tisztát adtam a szájába, és rögtön főztem ki a leesett cumit.

Most minden reggel kifőzöm a cumisüvegeket és a cumikat.

Tehát napi 1-szer. És már ha leesik, csak meleg vízzel leöblítem, és dugom vissza a szájába.

Sterilizáló folyadékot megvettem, de csak egyszer használtam, mert olyan intenzív vegyszer szaga volt, hogy olyan érzésem volt, mintha hipóba raktam volna dolgokat.

2011. okt. 25. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia..6 hós a kislányom ..eleinte minden használat előtt kifőztem..most minden reggel.
2011. okt. 25. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Minden harmadik nap.
2011. okt. 25. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is csak a legelső használat előtt főztem ki, azután már csak mosogattam.
2011. okt. 25. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, a cumikhoz viszont vettünk UV-sterilizálót.
2011. okt. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!