A zöldségeket pároljátok babátoknak vagy főzitek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 14:35
1/8 anonim válasza:
attól függ. a hozzátáplálás elkezdésekor még csak kevés vízben főzni lehet mert ugye se olaj, se vaj nem nekik való még.
aztán mikor nagyobb akkor meg már úgy főzök mint nekünk is csak a fűszerezés más. olyan 7 hónapos korától volt így
2/8 anonim válasza:
Az elején én is csak főztem neki vízben. Később volt, amit alufóliába bugyolálva megsütöttem, pl. céklát.
3/8 anonim válasza:
Kevés víz hozzáadásával pároltam vagy alufóliába csomagolva sütöttem, utána meg lefejt tejjel hígítottam. A sok lében való főzéssel az a baj, hogy a vízbe kioldódnak az ásványi anyagok, aztán a főzővizet kiöntjük.. Ezért ajánlják azt, hogy csak kevés vízzel tedd fel főni és közben állandóan pótold az elpárolgó vizet. A fóliás megoldás viszont megőrzi a vitaminokat, ásványi anyagokat sokkal jobban.
4/8 A kérdező kommentje:
És párolóedényben?
2011. szept. 20. 14:46
6/8 anonim válasza:
Én párolórácson párolom a zöldséget,csirkemellet, esetleg almát körtét, ha keményebb.
7/8 anonim válasza:
Mi is vizben foztuk. :-) 22/l Marmint a kishugomnak! :D
8/8 anonim válasza:
Én vettem egy ilyen Philips pároló és turmixgépet.
Tudom, hogy baromi drága, de kényelmesen és gyorsan lehet vele egészséges ételeket készíteni. Később pedig, ha már nem használjuk, biztos el fogom tudni adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!