Hogyan pároljátok a zöldségeket?
Figyelt kérdés
Pici vajon futtatjátok meg vagy kevés vízben? Mivel lehetne az ízét feldobni? Lehet-e krémlevest enni diéta alatt és hogyan készítsem el?2010. jún. 18. 16:33
1/8 anonim válasza:
Hát én egy kanál olajon szoktam, de persze lehet vajon is, aztán kevergetem fakanállal kb 10 percig, és sót is rakok bele.
Krémlevest azt nem tudom hogy kell.
2/8 A kérdező kommentje:
És mivel lehetne kicsit felturbózni a párolt zöldséget?
2010. jún. 18. 16:49
3/8 anonim válasza:
Hát fincsi fűszerekkel! Párosítsd kedved szerint, nem lehet elrontani! Lehet szárított vagy zöldfűszer, hagymafélék. Pikánssá lehet még tenni némi almával v más gyümölccsel!
5/8 anonim válasza:
párolóban, utána adok mellé húst és annak a szaftjával meglocsolom...vagy egy fűszeres, vajas öntetet, jó fokhagymásan...vagy pirított szalonnakockákat és tejfölt ...vagy vajban átforgatom, sajttal és tejföllel megszórom, frissen őrölt borsot teszek rá...vagy húst rakok mellé és majonézt
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha bepácolom a csirkemellet, az meddig áll el a hűtőben? Mennyi idő alatt tudom serpenyőben megsütni a napi adagokat?
2010. jún. 18. 17:39
7/8 anonim válasza:
csirkemell pácolva, hűtőben 1,5-2 napig elvan
8/8 anonim válasza:
ja és nálam egy csirkemell max 10 perc és kisül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!