Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan pároljátok a zöldségeket?

Hogyan pároljátok a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Pici vajon futtatjátok meg vagy kevés vízben? Mivel lehetne az ízét feldobni? Lehet-e krémlevest enni diéta alatt és hogyan készítsem el?
2010. jún. 18. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát én egy kanál olajon szoktam, de persze lehet vajon is, aztán kevergetem fakanállal kb 10 percig, és sót is rakok bele.

Krémlevest azt nem tudom hogy kell.

2010. jún. 18. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
És mivel lehetne kicsit felturbózni a párolt zöldséget?
2010. jún. 18. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát fincsi fűszerekkel! Párosítsd kedved szerint, nem lehet elrontani! Lehet szárított vagy zöldfűszer, hagymafélék. Pikánssá lehet még tenni némi almával v más gyümölccsel!
2010. jún. 18. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegetával :)
2010. jún. 18. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
párolóban, utána adok mellé húst és annak a szaftjával meglocsolom...vagy egy fűszeres, vajas öntetet, jó fokhagymásan...vagy pirított szalonnakockákat és tejfölt ...vagy vajban átforgatom, sajttal és tejföllel megszórom, frissen őrölt borsot teszek rá...vagy húst rakok mellé és majonézt
2010. jún. 18. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha bepácolom a csirkemellet, az meddig áll el a hűtőben? Mennyi idő alatt tudom serpenyőben megsütni a napi adagokat?
2010. jún. 18. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
csirkemell pácolva, hűtőben 1,5-2 napig elvan
2010. jún. 18. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
ja és nálam egy csirkemell max 10 perc és kisül
2010. jún. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!