Tommee Tippee cumisüvegeket szétszerelve, vagy összeszerelve rakjam a (mikrós) sterilizálóba?
Lehet én vagyok az értetlen, de a használati útmutatóból ez számomra nem derül ki.
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg használ valaki ilyet?
Mellszívótok van ilyen márka? Azt is teljesen szét kell szedni? Én csak két részre merem szedni.
A cumisüvegeket szét kell szedni. De ugye eleve ahogy elmosod,szétszeded.Úgy is rakd be.
A mellszívó nekem nem volt jó,nem tudta mind kiszívni,mindig maradt a mellemben. De azt úgy csináltam,hogy letekertem azt a részt,amibe beletekertem a cumisüveget,lehúztam a mellszívóról azt a kis gumiszelepet és a többi rész maradt egyben. Persze volt,hogy szétszedtem jobban,de nem mindig. Viszont belül a pumpás részt is jól mosd el,amennyire csak odaférsz,úgy hogy felemeled a pumpát,mert elég undormányos és nem higiénikus tud lenni,ahogy a tej odaszárad...
A cumisüvegeket nagyon szeretjük.
A cumit (a szilikon etetőcumira és a gyűrűre gondolok) össze kell szerelni sterilizálás előtt, hiszen ha sterilizálás után rakod össze jól összefogdosod azt és így értelmetlen az egész.
A Tommee tippee mellszívó nálam sem vált be. Medela elektromos mellszívót kölcsönöztem pár hétre. Az hatékony volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!