Ott hagynatok 9 es fel hos babatokat a nagyszuloknel, ugy hogy nem ismeri meg oket (3-szor talalkozott veluk 2-3napra kisebb koraban), hanem elotte masfel hettel probalnatok hozzajuk szoktatni?
Mennyi időre akarod ott hagyni velük?
Pár órára ott lehet hagyni, abban az esetben, ha megbízol a nagyszülőkben.
Ajjaj. 9 hónapos babát 10 napra semmiképp nem hagynék. Ennyi időre még a 4 évesemet sem, pedig nem vagyok "szívbajos".
Valami baj van, hogy 10 napra el kell mennetek?
Én sem merném,múltkor vigyáztak az én 9 hónaposomra először,kb 2 órára,de mi 20 percenként telefonáltunk.
Kislányom nagyon mozgékony,már nem úgy ugranak utána.
Én aztán nagyon laza vagyok e téren, de azért 9 hónapos babát alig ismert nagyszülőknél 10 napra nem hagynék.
Nekem 2 éves lesz a legkisebbem, őt gond nélkül hagynám ennyi időre bármelyik nagyinál, de kicsi kora óta össze vannak szokva, a nagyik tudják, hogy mit lehet, mit nem, és nagyon megbízom bennük.
9 hónaposan én max. 1 napra (éjszakával) hagytam náluk, de mondom, ott teljes összeszokott társaság volt, ha nem is napi, de heti 4-5 alkalmas kapcsolatban állunk anyósomékkal.
Olyan nagyszülőnek, aki 9 hónap alatt 3-szor látta, nem adnám egy napra sem, nemhogy tízre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!