Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ott hagynatok 9 es fel hos...

Ott hagynatok 9 es fel hos babatokat a nagyszuloknel, ugy hogy nem ismeri meg oket (3-szor talalkozott veluk 2-3napra kisebb koraban), hanem elotte masfel hettel probalnatok hozzajuk szoktatni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
elfelejtettem oda irni, kb 10napra lenne ott hagyva a nagyinal.
2011. jún. 18. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:

Mennyi időre akarod ott hagyni velük?

Pár órára ott lehet hagyni, abban az esetben, ha megbízol a nagyszülőkben.

2011. jún. 18. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Ajjaj. 9 hónapos babát 10 napra semmiképp nem hagynék. Ennyi időre még a 4 évesemet sem, pedig nem vagyok "szívbajos".

Valami baj van, hogy 10 napra el kell mennetek?

2011. jún. 18. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
elméletben, ha jó a viszony a nagyszülőkkel és jól ismerik a gyereket, igen. ezekkel a feltételekkel semmiképp.
2011. jún. 18. 17:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Én sem merném,múltkor vigyáztak az én 9 hónaposomra először,kb 2 órára,de mi 20 percenként telefonáltunk.

Kislányom nagyon mozgékony,már nem úgy ugranak utána.

2011. jún. 18. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:
10 napra biztos nem.
2011. jún. 18. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem, se akkor, ha jól ismerné őket, így meg pláne! Egy 9-10 hónapos babának a szülei mellett a helye. Az ő emlékezete még csak nagyon rövid idejű... neki 10 nap örökkévalóság! Ha nem feltétlenül muszáj, biztos, hogy nem tenném... Ha meg kórház vagy ilyesmi lenne a háttérben, akkor a mama költözne, a kicsi meg maradna otthon, a megszokott környezetben, így legalább lenne fix pontja... és persze apa is vigasztalást tudna nyújtani, legalább esténként.
2011. jún. 18. 17:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora gyereket SEHOL nem hagynék 10 napra!
2011. jún. 18. 17:14
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Másfél éves a kisfiam, a mi nagyink is messze lakik. Kéthavonta látja Öket, de nem több neki, mint a szomszéd vagy még az se..sajnos hiába mondjuk neki: ő a mama, nem érti meg. Neki a mamája itt van, ahol ő is..neki csak egy létezik. Szerintem később 4 éves kora körül talán felfogja ő is a mamija. Mi nem hagynánk rájuk, pedig imádják a kicsit, de mégsem. Ráér ez még! Szerintem, ha nem fontos ne hagyd senkire! Én még 2 óránál tovább nem hagytam senkire. Akkor is az anyukámra vagy a húgomra, de őket minden nap látja és imádja!
2011. jún. 18. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Én aztán nagyon laza vagyok e téren, de azért 9 hónapos babát alig ismert nagyszülőknél 10 napra nem hagynék.

Nekem 2 éves lesz a legkisebbem, őt gond nélkül hagynám ennyi időre bármelyik nagyinál, de kicsi kora óta össze vannak szokva, a nagyik tudják, hogy mit lehet, mit nem, és nagyon megbízom bennük.

9 hónaposan én max. 1 napra (éjszakával) hagytam náluk, de mondom, ott teljes összeszokott társaság volt, ha nem is napi, de heti 4-5 alkalmas kapcsolatban állunk anyósomékkal.

Olyan nagyszülőnek, aki 9 hónap alatt 3-szor látta, nem adnám egy napra sem, nemhogy tízre.

2011. jún. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!