Milyen gyakran látogatjátok 5 hónapnál idősebb babával a kb.250-300 km-re lakó nagyszülőket? Ottalvás?
4 hetes korától kéthetente járunk vidékre, kb 250 km. Péntek este megyünk, vasárnap este jövünk vissza.
Nekem sok, én szívesebben mennék havonta csak egyszer...
Hát ez összetett dolog...
1. elvárják (így is állandóan csak a nyafogás megy, hogy milyen ritkán látják a gyereket...)
2. a párom (szerintem) nem tudott még igazán elszakadni a családjától lelkiekben
3. finoman hat is anyósom a páromra, mert amikor itthon vagyunk szinte minden este csak panaszkodik telefonon, hogy ezzel is elmaradtak, meg azzal is, meg mennyi munka van a ház körül, meg hogy ők ezt nem bírják, meg blablabla... Persze a párom reakciója, majd megyünk és segítek.
Sokat tudnék még mesélni, de nem untatnék senkit a "kellemes" kis családunkról...
Köszi! :)
Nagyjából ismerős, de nálunk azért nem ennyire durva, vagyis inkább nem csinálják ilyen feltűnően. Éppen ezért is kérdeztem meg, hogy reálisan lássak, hogy én szeretnék-e túl ritkán, vagy a férjem túl sűrűn.
Mi most júniusban megyünk majd először, akkor majdnem 4 hónapos lesz a kislányunk. Szerintem nyáron minden hónapban megyünk majd egyszer, meg talán ősszel is, de télen nem valószínű, akkor ritkábban.
Most csak 1 éjszakát maradunk, aztán meglátjuk, hogyan viseli. Mert általában 2 éjszakát szoktunk anyósoméknál tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!