Hétfőn kezdtem a hozzátáplálást 5 hónapos babámnál, csak almát kapott 3 napig és azóta szorulása van. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Kellemetlen, mert így nem adhatok neki gyakran almát, pedig ez lenne az egyik fő étel, amit így az elején lehet adni.
Hasonlót tapasztaltatok?
2009. dec. 4. 14:14
11/12 A kérdező kommentje:
14:27-es, nem hogy elfogadja, Ő bevert volna egyszerre egy üveggel, ha hagyom:-D Még sírt, mikor nem kapott többet:-) De pont ezért nem akartam sokat adni neki. Bár most az ellenkezője történt, én azt hittem hasmenése lesz a gyümölcsöktől:-)
2009. dec. 4. 14:30
12/12 anonim válasza:
Nálunk az alma teljesen rendbehozta a székletét, bár csak a levét adom, minden délelőtt fél cumisüvegnyit. Azelőtt habos, híg volt a széklete, most pedig az almalétől "normális" kaki állaga van. A barackot még nem próbáltuk, de a Hippnek van csak barackja üvegesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!