Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hétfőn kezdtem a hozzátáplálás...

Hétfőn kezdtem a hozzátáplálást 5 hónapos babámnál, csak almát kapott 3 napig és azóta szorulása van. Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Kellemetlen, mert így nem adhatok neki gyakran almát, pedig ez lenne az egyik fő étel, amit így az elején lehet adni.

Hasonlót tapasztaltatok?

2009. dec. 4. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az alma széklet fogo.

Adj neki 3 napig barackot,h megismerje az ízét -az ugye hajt,majd utána adhatod együtt így semlegesítik egymást.

2009. dec. 4. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem is az almával van itt a gond! A gyomrocskájának kell megszokni a szilárd ételeket! Ha szépen, fokozatosan, kis mennyiségekben kezded a hozzátáplálást, nem is lesz gond! Ha mégis, akkor próbálj neki barackot (bébiételes), az hajt!
2009. dec. 4. 14:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Én is pont ezt szerettem volna, hogy akkor most adok neki barackot, de az 1000 féle bébiétel közül egy sincs ami CSAK barack. Ki is akadtam kicsit, fél óráig böngésztem a polcot. Nekem sajnos nincs elrakva a mélyhűtőbe:-(

Keveseket adtam neki naponta, 3 nap altt fogyott el egy üveggel. Az sok lenne? Lassabban kell?

2009. dec. 4. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, sok babánál az alma székletfogó. Több féle gyümi is van, ami 5 hónapos kórtól adható és esetleg lazítja a székletet.

Én már a sütötököt,szilvát,barackot is adtam 5 hónaposan és ez mind lazító hatású. Ki kell tapasztalni mit bír könnyebben emészteni a baba. Üdv.

2009. dec. 4. 14:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem fontos almával kezdeni, adhatsz neki zöldséget is (répa, krumpli) vagy ahogy előttem leirták barackot. Nemrég tettem fel hasonló kérdést és ezt tanácsolták.
2009. dec. 4. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Hipp,Kecskemétinek van csak barack.

Én a Hippet vetem-bio- jól meg is hajtotta a drágámat.

Ma már vegyesn adom almával.

2009. dec. 4. 14:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Három nap alatt 1 üveg az teljesen jó.

Most vettem a Rossmannba a Kecskemétinek van barackosa, de a paradicsomos is jó.

2009. dec. 4. 14:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Ki pontozza le az Én kérdésemre adott válaszokat??? Kérem hagyja abba!!!
2009. dec. 4. 14:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam a paradicsommal várjak még, mert az allergizálhat. Inkább csak 6 hótól adjak. Vagy nem?
2009. dec. 4. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

Én anno találtam olyan konzerv barackot, ami a saját levében volt eltéve, mindenféle tartósítószer nélkül (Kaisers-ben). Szerintem ezzel is meg lehet próbálkozni, vagy fagyasztottat is lehet venni.

Egyébként az 1/3 bébiétel szerintem nem rossz mennyiség, jól csinálod, ha elfogadja a baba és ízlik neki, adj neki nyugodtan!

Hidd el, nem fog mindig szorulása lenni, csak még a gyomrának kell átállnia. Gondolhatod milyen neki, amikor 5 hónapig csak folyékonyat kapott, most meg egy teljesen más ételt!

2009. dec. 4. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!