Anyukák! Ti mernétek hason altatni egy 1,5 hetes babát? (Többi lent. )
Régen sem volt légzésfigyelő.
Anyósom szerint akkoriban pont hogy azt javasolták, hogy hason altassák az anyukák a babákat.
Láthatod, hogy mindig oldalra van fordulva a feje, ha hason van. Ezért én nem gondolnám, hogy bele tud fulladni, ha bukik. És szerintem az nem is kényelmes neki, ha az orrára támaszkodik, ezért szerintem úgy sem fog aludni.
Amúgy az én fiam pont a fordítottja volt a tiédnek, ő hason ordított mindig. De nem egy barátnőm van, akinek még a babakocsiban is hason aludt nyáron a babája...
éjjel aludjatok együtt, a gyerek folyton legyen cicin. ígérem, elmúlik még a hasfájása is! :) az én babám úgy aludt, hogy a cici a szájába volt, sose bukott, sose okozott gondot ez a póz (az oldalán fekszik amúgy is a baba, ha az anyával összebújva alszik)
lehet bérelni havi 2eFt-ért légzésfigyelőt, ha aggódsz, de ne tedd, a védőnőm pl. kifejezetten utálja, azt mondta, többnyire ijesztgeti a szülőket csak :)
az én babám még hanyattfekve is bukott, az ölemben tartottam pont, hát még azt is szépen tudják kivitelezni ezek a kis apróságok, ne félj, ügyesek ezek a babák, nem fulladnak bele csak úgy a bukásukba... legalábbis az anyatejes babáknál nincs gond, a tápszerről nem mernék nyilatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!