Husi anyukák! Nagyon zavar a jó pár kiló súlyfelesleg ami rajtam maradt. A strandszezonig mindenképp szeretnék ettől megszabadulni. Ti a Teszveszen mernétek Abtronicot venni?
Édesanyám is husi (nem kicsit,főleg hastájékon),és nagy sajnálatomra megvette az AbTronic X2-t - én ezekben nem hiszek. Majd visszatérek megírni,hogy segítette-e neki. Addig is elmondom,hogy én hogyan szabadultam meg 25 kg-tól,amit felszedtem a terhességem során.
Nem ettem,csak napi 1x főátelt,és kis adagot,és ezen kívül néha napközben egy pár falat valamit (chips is volt, süti is volt, szendvics is volt,mikor mi akadt a kezembe,amiből betöltöttem pár harapást). Először azért volt így mert a háztartás és a gyerkőc annyira lefoglalt hogy gyakorlatilag elfelejtettem enni.
Utána meg már annyira megszokta a gyomrom,hogy nem is voltam éhes. Kislányom 6 hós volt amikor annyi lett a súlyom,mint előtte volt. Ebből 2,5 hónapig,amíg volt tejem rendszeresen és sokat ettem a tej miatt,még inkább felfelé jöttek a kilók mint lefelé.
Szóval Kb 4 hó alatt ment le a felesleg.
Mostmár,megint rendszeresen eszek,mert 10 hós a kislányom,és ígyis úgyis főzögetek neki is,így magunknak is,és tartom a súlyom.
A keveset evésnél még jobb fogyási módszert nem találtam magamnak. Ha mozognék az még jobb lenne,de ilyesmire aztán nincs időm.
Kitartást!
Köszönöm a választ!
Hát igen szeretem a könnyebb "megoldásokat". Egy ismerősömnek van abtronic-ja és nagyon dicséri, de ő 25000 ft-ért vette. Én ennyit nem tudok adni érte, csak nem tudom, hogy ez is "eredeti" e, vagy csak valami koppincs.
Köszi!
Végül bevált az abtronic?
Bíró Ica DVD TestSZépítés 7.
Nekem ez vált be. 7 nap után látszik a változás, pedig nem izzadom halálra magam, és a 90 kilómmal is megtudom csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!