Liberot használó anyukák! Mérnétek nekem?
Eddig Pamperst használtunk, de a kisfiam most valahol a 4+-os és az 5-ös méret között van. A 4+-os már pici, az 5-ösből meg kifolyik a cucc a lábánál, mert még nagy. Liberora szeretnék váltani. Megmérnétek nekem, hogy a 4-es és az 5-ös pelenka milyen hosszú? Mert nem igazán tudom, hogy abból milyen méret lenne megfelelő.
FONTOS: csak a Libero érdekel, mert már nagyon sok pelust kipróbáltunk (dm-es, tescos, Flexico-s, stb.), de mindegyiknél olyan szintű pelenkakiütés jött ki a gyereken már az első pelus felvétele után, amit 1,5 hét volt rendbehozni. Ezért nem szeretnék kísérletezgetni más pelusokkal. Köszönöm!
Szia!
Nekünk is ez volt, elég magas a fiam, így vettem 6-os Libero-t és szupi. Nagy, meg hosszú, de kényelmes és tartós. Lemértem neked:23,5 cm.
Szia!
Kislányom 10,2 kg és 80 cm. Mi a 4-es Liberot használjuk. Hol mérjem le? A derékszélessége elől: 25 cm, hossza (kihúzott gumirésszel): 48 cm.
De lehet, hogy rosszat mérek, mert az előző válaszolónak csak 23,5 cm lett a 6-os méret...
18 hós kislány anyukája
Első vagyok!
Én a hosszát mértem, a derekát nem. Írd meg mire vagy kiváncsi.
Hú, akkor végképp összezavarodtam. :-) Tehát akkor az első válaszoló szerint a pelus simán, tehát nem széthajtva 23,5 cm hosszú. Ekkorának mértem az 5-ös Pamperst (széthajtva 48cm). Tehát ez alapján nekünk az 5-ös Libero kell.
Ha a második hozzászólót nézem, akkor pedig a 3-as Libero lenne pont jó a fiamra mert a 4-es Libero olyan hosszú, mint az 5-ös Pampers.
Szia!
A második vagyok. Akkor jót mértem a 4-es Liberóra. A hossza deréktól-derékig kihúzott gumisrésszel: 48 cm. Ha csak a "párnázott" részt mérem hosszába kihúzott gumirésszel az: 35-36 cm.
De mekkora a babád? Mi már egy jó ideje ezt használjuk (pedig kis vékony a kislányom) és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
18 hós kislány anyukája
6-os libero újramérve:)
Derék 24, széthúzva 29.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!