Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Na most mi lesz a kicsikkel...

Na most mi lesz a kicsikkel és a kismamákkal?

Figyelt kérdés

Nekem van egy 16 hónapos kisfiam ,és szeretném tudni hogy ha ő elkapja akkor mi lesz hadják meghalni???

Istenem borzasztóan féltem a kicsikémet!!

Tudom drasztikusan fejeztem ki de ez van!!

Már csak azért irtam ki ezt a kérdéset mert a média csak mondja de nem tesz semmit ,ma mondták a híradóban az oltóanyag nem alkalmas a várandós nők és a 3 év alatti gyerekek oltására!!!

Akkor most döntsük már el!!

Teljesen ködös az egész !!

Van egyáltalán ilyen vírus??

Üdv Nikol és bocsánat ha kicsit kemény voltam, csak nagyon félek

2009. dec. 2. 08:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

A szezonális már nem üzlet...

Ez meg az, nem is kicsit.

2009. dec. 2. 09:03
 22/37 anonim ***** válasza:
84%

Azért, mert ennek súlyossabbak a szövődményei. Nem az influenzába halsz bele, hanem az azáltal okozott szövődménybe.

Egyébként nem értem, ha nem hiszel a vírus létezésében, mitől félsz???

2009. dec. 2. 09:03
 23/37 anonim ***** válasza:
49%
*súlyosabbak - bocsánat :)
2009. dec. 2. 09:04
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kedves kérdező!Sajnos mi itt mind(tisztelet a kivételnek)laikusok vagyunk ebben a témában.Mindenkit befolyásolt valami a H1N1-ről alkotott véleményében.El kell fogadnod neked is és nekünk válaszolóknak is,hogy valószínűleg annyira hiányosak az információink erről.hogy csak találgatunk.

Ha komolyan félsz,pánikolsz(ez természetes)és "normális" válaszokat vársz akkor ne itt tedd fel ezt a kérdést hanem szakembernél.Kérdezd meg a Gyerekorvost,háziorvost szerintük mi lenne a legjobb a picuridnak.

Sokkal nyugodtabb leszel attól a választól mint az itt elhangzottaktól.

Szép napot mindenkinek!

2009. dec. 2. 09:04
 25/37 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Én is féltem az egy éves gyerekemet. De megyünk sétálni, mert azzal csak erősítem, és kell a friss levegő. Mondjuk falun lakunk, de viszem vásárolni is, mert nem tudom hova tenni.

Szövődmények: eddig a kismamán kívül (akik amúgy is mveszélyeztetettebbek )csak olyanoknak volt szövődménye és olyanok haltak meg, akiknek amúgy is volt valami nagyobb bajuk!!!!!

2009. dec. 2. 09:14
 26/37 anonim ***** válasza:
85%

09:14-nek ajánlom figyelmébe az alábbi cikket a járvány 16. áldozatáról (aki nem volt kismama - férfi lévén - és nem volt más baja):

[link]

2009. dec. 2. 09:17
 27/37 anonim ***** válasza:
78%

16 ember halt meg. Egy sima influenzaszezonban sokkal többen halnak meg, és sokkal , de sokkal többen lesznek betegek. Persze lehet parázni, hisz lehet mi leszünk a következők, de az is lehet, hogy épp egy busz fog elütni. Arra meg még ellenszer sincs, csak ha jól szétnézel.

Ez nem kötekedés, csak ez a véleményem. Nem hinném, hogy hagynák meghalni a kismamákat és a babákat, ugyanúgy megtesznek mindent értük is, ha netán valamit elkapnak. Bármit, nem csak H1N1-t, akár H2N2-t is elkaphatjuk...

2009. dec. 2. 09:26
 28/37 anonim ***** válasza:
2009. dec. 2. 09:28
 29/37 anonim ***** válasza:

Az én lányom 8 hónapos és borzasztóan féltem én is, de száz százalékig nem tudjuk távol tartani a betegségektől sajnos. Csak annyit tudunk tenni, hogy nem visszük tömegbe, és nem engedünk beteg embert a közelébe. Csak anyukámékhoz és anyósomékhoz visszük és aki nagy ritkán bejelentkezik hozzánk megkérdezem, hogy nem beteg e.

Mi beoltattuk magunkat a párommal, mert nálunk is az van, hogy ha lebetegednénk akkor nem szívesen hagynám másra a kicsit. A karácsonyi bevásárlást is úgy oldjuk meg, hogy elhívom anyukámat, hogy vigyázzon rá egy kicsit és elmegyünk a férjemmel.

Kicsit próbálj lehiggadni, ülj le a pároddal és beszéljétek meg, hogy mik lennének azok a reális lépések amiket meg tudtok hozni annak érdekében, hogy a kicsiteket a lehető legjobban megvédjétek a betegségtől.

Mi is így tettünk.

Remélem tudtam segíteni!

Még egy gondolat:

Néhány éve június 10.-e körül az átlagos alatt volt jóval a hőmérséklet, nem tudom emlékeztek e rá. Másnap a Blikk címoldalán ez volt olvasható " JÖN A JÉGKORSZAK??!!"

Ennyit a médiáról és a bulvárlapokról.

2009. dec. 2. 09:49
 30/37 anonim ***** válasza:
35%

Sziasztok,

ma reggel hallottam egy elég hosszú riportot a kossuth rádióban a nőgyógyászok és szülészek szakmai kollégiumának elnökével aki azt mondja, hogy nagyon felelőtlen az a terhes aki nem oltatja be magát. Lásd a kismama, aki meghalt. adatokat is modott: a kismamák 16 %-a elkapja, és 44-ből 8-an meghalnak benne. ez szerény számításaim szerint az összes kismama 3%-a. Ami azért nem kevés. Most van kb. 150 ezer terhes, közülük ezek szerint 4500-an belehal(hat)nak, a stat szerint. és akkor azokról akiknek "csak" a babája megy el az influenza miatt, még nem szóltunk. azt is mondta, hogy aki szoptat, annak a babája addig immunis, amíg szoptat, feltéve, ha az anya be van oltva. És azt is ondta, hogy a WHO-tól ketdve a az ÁNTSZ-en át az Infektológiai központig és a gyógyszerészeti intézetig MINDENKI az oltást javsolja. Illetve, a WHO külön megdicsérte a magyar vakcinát, mint az egyik legjobbat. Most akkor?....

2009. dec. 2. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!