Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Na most mi lesz a kicsikkel...

Na most mi lesz a kicsikkel és a kismamákkal?

Figyelt kérdés

Nekem van egy 16 hónapos kisfiam ,és szeretném tudni hogy ha ő elkapja akkor mi lesz hadják meghalni???

Istenem borzasztóan féltem a kicsikémet!!

Tudom drasztikusan fejeztem ki de ez van!!

Már csak azért irtam ki ezt a kérdéset mert a média csak mondja de nem tesz semmit ,ma mondták a híradóban az oltóanyag nem alkalmas a várandós nők és a 3 év alatti gyerekek oltására!!!

Akkor most döntsük már el!!

Teljesen ködös az egész !!

Van egyáltalán ilyen vírus??

Üdv Nikol és bocsánat ha kicsit kemény voltam, csak nagyon félek

2009. dec. 2. 08:37
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem és normális válaszokat várok normális emberektől!!!

Aki nem akar és csak bunkóskodni tud kérem ne irjon!!

Nem kötelező!!

Amugy igen tudom hogy kicsit eltulzom csak nagyon rossz hogy nem merek sétálni menni a kicsivel mert bármikor elkaphatjuk és meg is halhatunk !!

2009. dec. 2. 08:49
 12/37 anonim ***** válasza:
70%

Megint a 8:44-es vagyok.

Nem akarok kötekedni! Minden minősítés, cagy felháborodás nélkül javaslom, hogy amint lehet, keressétek vissza a neten az ominózus Mokka-interjút!!!!!

2009. dec. 2. 08:51
 13/37 A kérdező kommentje:
Jól van már száljunk már le erről a Mokkáról ,én csak reggel bekapcsoltam a tvt és mi van benne hát H1N1 ről ,volt szó mi másról!!
2009. dec. 2. 08:52
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az utolsónak, de van valami vírus elleni szer, gyógyszertárban láttam, épp vettek.

Amúgy én úgy gondolom, h mi már át is estünk rajta, 3 napig szépen egymás után mindenki magas lázzal feküdt, fájt mindenünk. Ez kb 2 hónapja volt, orvosnál nem voltunk, mert mire mire elmentünk volna már csak hőemelkedése volt a babámnak. Felhívtam az orvost, azt mondta, ha megint lázas lesz, hívjam, és kijön.

Semmi gond nem volt, a fiam is csak egy napig volt rosszul, másnap már csak nyűgös volt.

2009. dec. 2. 08:52
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Másodiknak: ezek a mínuszokat is túlélik, sőt! (Én is azt hittem, hogy akkor majd vége lesz, de nem úgy tűnik)

[link]

Egyébként az antibigyós válasz nem volt rossz, mert simán a H1N1-et nem kell kezelni, csak ha szövődmény van és szövődmény az bakteriális fertőzéstől van..

2009. dec. 2. 08:54
 16/37 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm azoknak akik normálisan tudnak válaszolni és kedves szavakat irni!!

Nekem és szerintem még sok embernek erre van szüksége és nem a kötekedésre és a bunkó válaszokra!!

2009. dec. 2. 08:55
 17/37 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó vagyok: határozottan oltás ellenes voltam, aztán a gyerekorvosunk is, a fogorvosunk is, ismerős orvosok is most elismerték, hogy tényleg jobb, ha oltatunk, a pici baba miatt. Ha nem lenne kisbabám, nem oltatnék tuti.
2009. dec. 2. 08:59
 18/37 anonim ***** válasza:
72%

relső

Azétz sétálni mehetsz, nem pestisjárvány van.

Influenza, mint minden éveben.

Nem hiszem, hogy ekkora hisztériát tudtak csinálni egy influenzajárvány körül, ez gáz

2009. dec. 2. 09:00
 19/37 anonim ***** válasza:
82%

1.Ha normális választ vársz, akkor normális hangnemben kellene neked is írni.

2.Ha ennyire félsz, akkor abban az esetben se menj utcára, ha vége a járványnak, mert kb 600 másik betegséget is elkaphattok játszótéren, tömegközlekedésen, boltban (gondolok itt elsősorban a TBC-re, amit ugye nem látni kívülről és mégis hány, de hány ember beteg és jár boltba, tömegközlekedve.) Én is nagyon féltem a lányunkat és magunkat is, de mégsem tehetem meg, hogy bezárkózunk a lakásba nyárig... Ő is, én is megőrülnénk. Kell a friss levegő mindenkinek, főleg neki. Mi beoltattuk magunkat párommal, de leginkább azért, mert ha ágynak esünk, nincs segítségünk. Kicsit nem, mert kap így is elég oltást, reménykedem, h vitaminokkal, sok-sok levegőzéssel meg tudom védeni. + beteg embert nem engedek a közelébe.

Tessék, lehet lepontozni, de én is úgy gondolom, hogy azért hisztériázni felesleges, természetesen mindenki aggódik a szeretteiért...

2009. dec. 2. 09:01
 20/37 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az hogy ekkore feneket kerítettek neki ez a gyanus!!!

A szezonálisnak miért nem!!?????????

2009. dec. 2. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!