Igaz az, hogy a fogorvosok "kedvesebbek" a kismamákkal?
Nagyon együtt érzek veled, én is hasonló cipőben járok. Hetek óta húzom-halasztom a fogászatot, csak mert a dokitól félek. De menni kell, nincs mese. Mindig az érzéstelenítő híve voltam, mert az csak egy pillanatig kellemetlen (de valamikor nem is érzem), és utána már azt csinál a számban amit akar, mert nem fáj. Szóval nekem is a fogdoki stílusával van bajom. Novemberben már tényleg elmegyek :-)
Minden jót
18 hkm
hat, az a baj, hogy muszaj. azert nem szeretik annyira, mert isszonyuan vérzékenyek vagyunk, nekem azt mondta eldonthetem csinaljuk e vagy ne, mert annyira nem veszes a helyzet, mondtam essunk tul rajta, elegge verzett az ínyem.
utana jott a fogkoleszedes, az nekem remalom (inkabb tomjenek haromszor, mint egy fogkoleszedes), szó szerint ömlött belőlem a vér
nyílván a fogorvos is kevesebbet lát ilyenkor.
egyébként nekem nagyon kedves fogdokim van, sajnos másik városban, de inkább átjárok :D (a hazunkban is van egy fogorvosi rendelo, meg kb 250 méterre, de nem kockáztatok :))
inkább fogorvos függő...
első babámnál egy állat fogorvos, betömte a fogam, se érzéstelenítés, se semmi, azt hittem lekaparom a bőrt a székről.
A mostani fogorvosom egy tündér csajszi, már 4-szer voltam, még 2x kell mennem, de mondtam neki, hogy annyira kedves, türelmes és tényleg nem fáj, hogy decemberre is kérek időpontot csak úgy....:)
reméljük veled is ilyen rendes lesz a dokid, drukkolok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!