Kismamak. Ti baratkoztok mas kismamakkal?
Teljesen egyforma vagyok Utolsóval :)
Valahogy nem tudok csak arról beszélni, hogy mennyit alszik/szopizik/kakil, pisil a babám.
Persze rengeteget beszélek a barátaimmal is erről, de idegen kismamákkal másról nem is lehet :)
Akkor én kisebbségben vagyok, mert igen.
Az első hónapokban nem ismertem a környékről senkit, aztán olyan 9-10 hónapos lehetett a babám, amikor összebarátkoztam egy másik anyukával, ugyanilyen korú gyerekkel. Amióta játszótérre lehet járni, nagyon jóban lettem a környékbeli anyukákkal.
Nem tudom, honnan veszitek, hogy két anyuka kizárólag az anyagcseréről képes beszélgetni egymással. Köztünk is általában a gyerek a téma (vagy a férj), de SOHA nem beszélgettünk még pisiről, kakiról, és nagyon ritkán kerül szóba a szoptatás. Viszont jó érzés, hogy van kivel tapasztalatot cserélni, mivel hiába vagyok már 26 éves, a barátnőim közül senkinek nincs még gyereke.
Én szoktam. Nagyon élvezem, hogy nini, itt egy nő babával, sé beszélgethetek. 27 vagyok, egy ismerősömnek sincs babája. Mondjuk én mindenkivel szeretek beszélgetni, akkor nem pökhendi.
Én 2 sétáltatós anyukával ismerkedtem össze a váróterembe, de azóta is beszélgetek másokkal, de csak ideiglenes baráti csevejre.
A barátnőimmel másról beszélgetek, általában az ő fiúügyeikről.
Amúgy engem érdekel, hogy nála mitől lett pöttyös a baba feneke (volt hogy kiderült, hogy ugyanazt a pelust vettük uott akciósan és mindkettőnk babája attól lett gombás...)
Az utolsónak üzenem, hogy velem nyugodtan bandázhat :D
8 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!