Kismamak. Ti baratkoztok mas kismamakkal?
Hát én is úgy vagyok mint 17:30kor aki kommentált. Én is szívesen ismerkednék más anyukákkal de még nem hozott össze olyannal, akivel tudtunk volna sétálni csak neten ismerkedek mással. Így ha gondolod kedves 17:36kor kommentáló anyuka szívesen ismerkednék veled. Én Pesten lakom, illetve másokkal is aki szívesen sétálna nem csak a babájával.
Az én barátnőim nagyon sokat dolgoznak és a párom is.
Nem.
Sem amikor nagyfiammal voltam itthon, sem most, amikor kicsivel
nem is igénylem.
Nem. De gondolkozom rajta hogy kellene, mert az én antiszocializmusom miatt a babám ne legyen burokba, jó lenne neki egy kispajtás.
Sajnos Apa sokat dolgozik, a barátnők is, aki meg nem valamiért "elpártoltak" mellőlem mióta babám lett, amikor összefutunk érzem hogy feszengenek és nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, kicsit rosszul is esik, mert attól még hogy anya lettem nem változtam meg, tudok még barátnő is lenni, de ezek szerint nem :(.
Szia
En 1 lannyal baratkoztam ossze amiatt, hogy mindekettonknek gyere lett.
En epp megszultem O meg kismama volt amikor osszebaratkoztunk.
MAr talakoztunk elotte is egyszer.Irt iwiw-en egy gratulalo levelet es el kezdtunk beszelgetni.Neki sem es nekem sem volt kisgyermekes ismerosunk.
Kulfoldon elunk, igy magyar tarsasagunk sincs surunk.Kiderult, hogy mindketten ugyan abbol a varosbol jottunk, sot a testvereink ismerik is egymast.Egymastol 5 perc setara laktunk, igy egyutt setaltunk minden nap :)
En a lanyomat vittem levegozni, O a szulesre keszult a sok mozgassal :)
Ontottuk egymasba a lelket amikor kellett es azota is minden heten tobbszor beszelunk es minden heten talakozunk :)
A fia mar egy eves lesz pont 1 honap mulva a lanyom pedig 15 honapos mult.Elkoltoztek kicsit messzebbre, igy nehezkesebb a talalkozas, de nagyon orulok, hogy megismerkedtunk :)
A beszelgeteseink nagy reszet nem a gyerekek teszik ki, de azert eloszor oket beszeljuk at minden talakozasnal, hisz korulottuk forog az eletunk mar jo ideje.
én is szeretnék barátkozni, nagyon egyedül vagyok 2 babával:(
szegedi anyukák, írjatok:))))
Kedves Kérdező!
Én a kilencedik kerületben lakom, ha gondolod összehozhatunk egy sétát.
Az én lányom e hónap 16-án fogja tölteni a hetedik hónapját. :)
Aki szeretne még ismerkedni nekem nyugodtan írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!