Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamak. Ti baratkoztok mas...

Kismamak. Ti baratkoztok mas kismamakkal?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 16:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is barátkozok,bár sajnos nekem is voltak előítéleteim ismeretlenül másokkal szemben.Aztán voltak mégis kellemes csalódások.De-nálam legalábbis-elkerülhetetlen volt a mindennapos játszizás miatt.Ma pedig nagyon örülök ennek,mert a fiam olyan barátságokat kötött,hogy együtt jártak oviba most pedig ugyanazokkal kezdte az első osztályt akikkel annak idején szinte együtt tanult járni.Épp ezért most a második fiammal sem csinálom másképp.Nem mellesleg pedig hiába hiszi sok anyuka magáról azt hogy már mindent tud,mindíg hall valami okosságot az ember,ami hasznára válhat.
2011. jún. 6. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát én is úgy vagyok mint 17:30kor aki kommentált. Én is szívesen ismerkednék más anyukákkal de még nem hozott össze olyannal, akivel tudtunk volna sétálni csak neten ismerkedek mással. Így ha gondolod kedves 17:36kor kommentáló anyuka szívesen ismerkednék veled. Én Pesten lakom, illetve másokkal is aki szívesen sétálna nem csak a babájával.

Az én barátnőim nagyon sokat dolgoznak és a párom is.

2011. jún. 6. 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Én a kórházban barátkoztam kismamákkal akikkel egy szobában voltam (egy hetet feküdtem bent túlhordás miatt+ a szülés utáni napok). 3 anyukával azóta is tartom a kapcsolatot, nem vagyunk nagy barátnők, de kb két hetente összefutunk, dumcsizunk, néha felhívjuk egymást. Nekem ennyi bőven elég. Illetve van egy másik kismama is akivel egy boltban ismerkedtem meg anno vásárlás közben, ő most fog szülni, az én babám már 5 hónapos de biztosan fogunk majd találkozni.
2011. jún. 6. 18:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Sem amikor nagyfiammal voltam itthon, sem most, amikor kicsivel

nem is igénylem.

2011. jún. 6. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem. De gondolkozom rajta hogy kellene, mert az én antiszocializmusom miatt a babám ne legyen burokba, jó lenne neki egy kispajtás.

Sajnos Apa sokat dolgozik, a barátnők is, aki meg nem valamiért "elpártoltak" mellőlem mióta babám lett, amikor összefutunk érzem hogy feszengenek és nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, kicsit rosszul is esik, mert attól még hogy anya lettem nem változtam meg, tudok még barátnő is lenni, de ezek szerint nem :(.

2011. jún. 6. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia

En 1 lannyal baratkoztam ossze amiatt, hogy mindekettonknek gyere lett.

En epp megszultem O meg kismama volt amikor osszebaratkoztunk.

MAr talakoztunk elotte is egyszer.Irt iwiw-en egy gratulalo levelet es el kezdtunk beszelgetni.Neki sem es nekem sem volt kisgyermekes ismerosunk.

Kulfoldon elunk, igy magyar tarsasagunk sincs surunk.Kiderult, hogy mindketten ugyan abbol a varosbol jottunk, sot a testvereink ismerik is egymast.Egymastol 5 perc setara laktunk, igy egyutt setaltunk minden nap :)

En a lanyomat vittem levegozni, O a szulesre keszult a sok mozgassal :)

Ontottuk egymasba a lelket amikor kellett es azota is minden heten tobbszor beszelunk es minden heten talakozunk :)

A fia mar egy eves lesz pont 1 honap mulva a lanyom pedig 15 honapos mult.Elkoltoztek kicsit messzebbre, igy nehezkesebb a talalkozas, de nagyon orulok, hogy megismerkedtunk :)

A beszelgeteseink nagy reszet nem a gyerekek teszik ki, de azert eloszor oket beszeljuk at minden talakozasnal, hisz korulottuk forog az eletunk mar jo ideje.

2011. jún. 6. 23:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem. Kiélvezem ezt, mert sajnos, amikor eljön a játszóterezés ideje, elkerülhetetlen lesz, hogy szóba álljak más anyukákkal.
2011. jún. 7. 08:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem azt gondolom hogy sulve-fove eggyutt setalni,de heti egy ket alkalom jo lenne.En a XVll.keruletbe lakom.
2011. jún. 7. 09:59
 19/21 anonim ***** válasza:

én is szeretnék barátkozni, nagyon egyedül vagyok 2 babával:(

szegedi anyukák, írjatok:))))

2011. jún. 7. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én a kilencedik kerületben lakom, ha gondolod összehozhatunk egy sétát.

Az én lányom e hónap 16-án fogja tölteni a hetedik hónapját. :)

Aki szeretne még ismerkedni nekem nyugodtan írhat.

2011. jún. 7. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!