Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segít, vagy ártok vele? Babám...

Segít, vagy ártok vele? Babám 6 hónapos. Ha a kis lábánál "betámasztok" halad előre, húzza-tolja magát. Ezzel segítek, hogy megtanuljon mászni, és elérje a kis játékait, vagy ártok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ártasz vele.Nekünk a gyógytornán is így csinálta a tornász...heti 1-szer fél órában más gyakorlatokkal együtt!De szerintem nem kell siettetni,majd rájön ő egyedül is,hogy hogy kell csinálni.

2009. dec. 1. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Ha még csak 6 hónapos, akkor inkább ártasz, mint segítesz.

Vagy, ha nem is ártasz, de teljességgel felesleges. Hagyd, hogy a maga tempójában, a mag módszereivel, saját maga jöjjön rá, hogyan tud haladni előre. Semmiről sem vagytok lekésve.

2009. dec. 1. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
a nagy lábnál kell betámasztani
2009. dec. 1. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Segítesz. Nekünk ezt a gyakoratot is javasolta többek között egy nagyon elismert gyerekorvos. Amikor elkezdett kúszni, akkor is kitámasztottam (hogy tudnék ezzel ártani? nem ültetem, nem sétáltatom, nem csinálok semmit vele), majd amikor négykézláb hintázott, akkor is. 6 hónaposan mászott, 6,5 hónaposan felállt, most 13 hónapos makkegészséges kislány, aki immár inkább szalad ha dolga van, mint megy...
2009. dec. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!