Valaki segítene, hogy hogy tornáztassam a 7 és fél hós babámat, hogy megtanuljon ülni? Szerintetek kellene már aggódnom amiért nem ül? Már forog kúszik és négykézlábra áll de ha ültetem eldől még!
a kisfiam sem ült meg soha, ha támasztottam sem, 11 hónapos volt, mikor magától felült, akkor már mászott és állni is tudott kapaszkodva. én sosem aggódtam, nem is volt vele semmi gond. az ortopéd orvosunk azt mondta, hogy 7 hónaposan még egyáltalán nem kell ülnie, és ha megerősödik eléggé a kis gerince, ülni fog magától, addig meg hagyni kell. én sosem ültettem, szerencsére a szülinapi tortájához már egyedül odacsücsült.
de ha aggódsz, vidd el egy dokihoz. bajt nem okozol vele.
abszolút nincs ezzel elkésve!
én sem tudtam ülni, még 8 hósan sem. :)
sztem nem kell tornáztatni. ha mész a védőnőhöz leméretni 8 hós korában, akkor kérdezz majd rá.
az én fiam 9 hónaposan ült fel, állni, mászni, lépegetni már 8 hónaposan kezdett, ezek jobban érdekelték, mint az ülés. Mai napig nem nagyon szeret ülni, inkább mászkál, igazi kis örökmozgó.:)
Ne aggódj, nem vagytok még elkésve. Minden baba másképp fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!