Hogy mondhatott ilyet a párom? Ezek után hogy bízzak benne?
Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok.
Nem terveztük, mert én fiatal vagyok (21 éves), ő nem szereti a gyerekeket túlságosan. Elmondtam neki és kiakadt, hogy nekem az volt az egyetlen dolgom, hogy normálisan szedjem a gyógyszert és hogy ő nem akar gyereket, vetessem el.
Eljöttem otthonról, visszaadtam neki a gyűrűt (Karácsony előtt eljegyzett). Azóta hívogat, elmondta az anyjának is a dolgot, akivel ma találkoztam és állítja, hogy a fia nem gondolta komolyan, csak meggondolatlanul beszélt.
De ha most ilyet mond, akkor mi lesz később?
4. Vagyok
Nem kell kreténezni...
Egy gyereket nevelni még úgy is nehéz h akarta az ember. Ha meg nem akarja vki... Hát nem tudom...
1 év után sikerült összehoznunk a kisfiúnkat, akartuk nagyon mégis mind a ketten beparáztunk amikor sikerült. És hozzátenném h már házasok voltunk és külön éltünk megfelelő anyagi háttérrel.
Kérdező, ne legyél már ennyire ledöbbenve a reakcióján... Teljesen normális.
Szerintem aki 35 éves létére azt tudja egy véletlen terhességre reagálni, hogy csak annyi dolgod lett volna, hogy bevedd a gyógyszert, az egy kretén. Függetlenül attól, hogy megijedt vagy sem. Ha ennyi évesen ennyire "fél" a gyerekvállalástól, akkor vegye kezébe a védekezést és húzzon gumit és akkor majd tudni fogja, hogy ő aztán mindent megtett azért, hogy ne legyen gyerek.
(viszont nem tudom egy ilyen szituációban, ha a barátnője azt vágná a fejéhez, hogy de hát csak annyi dolga lett volna, hogy felhúzza a gumit, mit reagált volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!