Mit tegyek váltsak tápszert? Romlott volt a milumil AR. Pedig még egy évig van a szavatossága, ma este bontottam meg,3 hete eszi a babám, most kiköpte. Hogy bízzak meg ezután ebben a termékben?
Általában a tápszert felbontás után 3 hétig szabad használni, mert utána már nem garantált a minősége.
Az egy év szavatossági idő a bontatlan tápszerre vonatkozik.
MIndegy mire váltasz, az összes tápszerrel ez a helyzet.
Nutritonnal bármelyik tápszert tudod sűríteni, szintén bukós babáknak találták ki, és ezzel te tudod "beállítani", mennyire sűrű legyen.
De szerintem magadtól ne kezd el, orvosotokkal vagy legalább védőnőddel beszélj erről.
Az én gyerekeim BEBA HA-t ettek, de abból is létezik AR-es (az enyémek nem voltak bukósak), nem tapasztaltam ilyesmit, szerencsére. Soha semmi gondunk nem volt a tápszerrel.
Nem lehet, hogy megsérült a csomagolása, a fedőfólia? Patikába nem lehet esetleg visszavinni blokkal és kicserélni?
Lehet, hogy tényleg rossz volt az a doboz...
Én egyszer úgy jártam másik fajta táppal, hogy túlmelegítettem a vizet, és azért lett keserű és furcsa állagú meg rossz ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!