A lényeg, hogy találtak 4d ultrahangon egy agyi tágulatot a kicsikémnél, és a vesetágulata is nőtt..
Erre a dokim azt mondta, hogy 3 hét múlva majd megnézik... és nincs semmi gond..
Szerintetek ez normális dolog?
2013. máj. 8. 12:13
1/9 anonim válasza:
Én komolyabb betegségek esetén szoktam kérni másodvéleményt. A kisbabám kapcsán nálunk is merültek fel gondok (nem ilyen, más jellegű), mi 3 különböző orvosnál jártunk. Az elsőnek is igaza volt, de engem megnyugtatott. Több szem többet lát.
2013. máj. 8. 12:20
2/9 anonim válasza:
Szia!Nekem vesegyulladásom volt a terhesség alatt(kh-ban is feküdtem miatta). Még 40fokos lázam is volt,napi 32szer ment fel. Nem tudom,hogy ezért vagy sem, de a fiamnak (ma 6hetes) is a koponya és hasi UH-n agyi kamra tágulatot és vesemedence tágulatot találtak. Nekünk két hó mulva kell visszamenni. Ne aggódj nem lesz semmi probléma:) DE ha gondolod/tudsz,Pesti vagy akkor javaslom hogy menj el a Hajdu Krisztinához,nagyon proifi uh-t csinál. Engem mindig megnyugtatott:)
2013. máj. 8. 12:29
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nézze meg egy másik doki inkább? Mert én arra gondoltam, hogy kérek a dokimtól egy beutalót a Klinikára genetikai ultrahangra.. és ott ha baj van akkor tudnak is csinálni valamit...
2013. máj. 8. 12:30
4/9 A kérdező kommentje:
A párom azt mondogatja, hogy ha azt mondta, hogy minden rendben van akkor biztos úgy is van.. és ne idegeskedjek..
De annyira nehéz így hogy nem tudom, hogy mi lehet a picurkámmal.. :(
2013. máj. 8. 12:31
5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hiába tudom, hogy van ilyen tágulata, mert orvos kell, hogy döntsön a továbbiakról...
Egyébként azt mondták nekem is, hogy lehet, hogy valami fertőzés miatt van az oldalkamra hátsó szarvának 9 mm-es tágulata, de nem volt nagy fertőzésem.. :(
Attól félek, hogy nem tudom mi lehet ebből... remélem nem lesz semmilyen testi vagy szellemi fogyatékossága...
2013. máj. 8. 13:07
6/9 anonim válasza:
Én mindenképp megnézetném másik orvossal. Nem azért, mert nem bízok benne, hanem minden ember tévedhet. Csak akkor nyugodnék meg, ha másik orvosnak is ez lenne a véleménye.
2013. máj. 8. 15:55
7/9 anonim válasza:
Orvosban sose bízz meg!:(
2014. jan. 7. 16:49
8/9 A kérdező kommentje:
Végül nem lett semmi baj, hál istennek tök egészséges kisfiam született :D
2014. jan. 11. 13:58
9/9 anonim válasza:
Ennek szívből örülök! Sok boldogságot, jó egészséget Nektek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!