18 hét 5 naposan elmentem ultrahangra a leleten a következő adatok vannak : Bpd: 40,7 mm (18+2nap) Hc: 151,6 mm (18+2nap) Ac: 126,4 mm (18+1nap) Fl: 27,2 mm (18+2nap) Becsült súly : 231g?
Nálatok még szép egybehangzó a lelet, de nekünk kereken 18 hetesen teljesen összevisszák voltak. A legtöbbje 19-20 hetes méret volt, de volt, ami 18 hetesnek felelt meg. Nekem azt mondták, hogy ez teljesen normális, a baba nem egyenletesen növekszik. Néha jobban belendül, néha kevésbé, mikor hogy. Átlagban augusztus 21.-ére vagyok kiírva, de a 18. hetin augusztus 16-ot mondtak, átlagosan, de hozzátette a nő, szerinte, inkább augusztus eleje, ezekkel a méretekkel idősebb a koránál. Jah, és én akkor kb. 3 kg+-nál jártam, szóval, ha a te babád "alultáplált" akkor velünk mi lenne? :)
Fontos, hogy ne aggódj, ezek "tippelt" értékek, komolyan nagyobb eltérések is lehetnek. Biztos nincsen semmi baj. :)
Nekem 18+2 adatok
nagyon sokára mehetünk be az uh hamar kész volt adatok..Bpd:4, 36 hc 14, 9 Ac:13, 5 fl:2, 76 ofd 5, 2 cerebellum 18, 1 fekvés koponya placenta hátso fali 1-es érett ..nyaki redö 3, 6
és 289gramm..
kislány
nekem is 18 hét 5 naposan volt az uh.
BPD:42 mm, HC: 155 mm, AC: 131mm, FL: 29mm súly: 260 g
kislány
Szerintem nem alultáplált a babád.
Meg egyébként is a te súlyodból ítélve szerintem ne is várd, hogy 4kg-s babát fogsz szülni. Persze kivéve, ha a párod egy óriás... :) Lehet, hogy a baba rád hasonlít. :)
Meg persze az is lehet, hogy 3 nappal később volt a peteérés. Úgyhogy igazából nem oszt nem szoroz ez a pár nap.
Nekem a 26. héten volt majdnem egy héttel kisebb a babám, de már behozta. :) A kicsik nem egyformán híznak.
33hkm
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Azért is aggódtam mert úgy érzem a pocakom sem valami nagy ahoz képest hogy 5 hónapos leszek pár napon belül!
Szerintetek előfordulhat hogy a babám kislány és azért kevesebbek az adatai?
5-ös válaszoló vagyok.
igazából a pocak mérete sem mérvadó.
Múlthéten találkoztam egy kismamával fele akkora pocija sem volt mint nekem, mégsem volt kicsi a babája. :)
Szerintem ne stresszelj rajta... Meg a baba sokat változik még.
A 250g-ot is úgy írják, hogy 250g körüli.
Szerintem a 231g is a körüli... :)
Ne aggodj + - 2 hét eltérés is normális!
Dehogy kicsi a babád!!!:-))
Pont jo..))És a sullyal pedig nagyon lehet tévedni nekem később cirka 500 gr ot tévedtek..)
Szia! Én itt szoktam nyomon követni: [link]
kb-i adatok, szoktam nézegetni én is, de mivel harmadik babám, mert nem veszek szó szerint mindent!
Jó babavárást, és ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!